31 Aralık 2023 Pazar

A Christmas Prince (2017) - Bir Noel Prensi

 

Birdenbire genç editör Amber dışarı çıkıp gerçek bir habercilik yapma şansı elde eder. Noel arifesinden önce kral olmak isteyip istemediğine karar vermesi gereken Prens Richard hakkında haber yapması için Aldovia'ya gönderilir. Prens planlanan basın toplantısına gelmeyince Amber haber yapmak için bir şeyler bulmak amacıyla saraya gizlice girme fırsatını yakalar. İçeri girdiğinde, aslında tatilden sonra beklenen Prenses Emily'nin yeni öğretmeni ile karıştırılır ve haberini bulma şansını elde etmek için onunla birlikte oynar. Yeni görevinde kısa sürede Prens Richard'ın basında çizdiği playboy imajından daha fazlası olduğunu öğrenir. Ayrıca tahta çıkışıyla ilgili karışıklıklar da vardır. Amber olayların içine sürüklenir ama onun bir muhabir olduğunu öğrenirlerse onu affedebilecekler midir?

30 Aralık 2023 Cumartesi

Your Christmas or Mine 2 (2023) - Noel Sürprizleri 2

 

Devam filminde Lord Humphrey, Taylor'ları yeni Amerikalı kız arkadaşıyla tanışabilmeleri için Avusturya Alpleri'ndeki lüks bir kayak merkezine Noel'e davet eder. Ancak Hayley'nin babası Geoff, rezervasyonun kendi ailesi tarafından yapılması konusunda ısrarcıdır ve çeviride bir şeyler kaybolmuştur. Havaalanında ulaşımla ilgili bir karışıklığın ardından, iki aile kendilerini bir vadinin farklı taraflarında ve Tripadvisor derecelendirme ölçeğinin zıt uçlarında yer alan birbirlerinin konaklama yerlerinde bulurlar. "Noel'i değiştirdiler - yine. Hayley ve James'in ilişkisi bir başka çalkantılı aile Noel'ini daha atlatabilecek mi yoksa birlikte gelecekleri pist dışına mı çıktı?!"

29 Aralık 2023 Cuma

Your Christmas or Mine (2022) - Noel Sürprizleri?

 

Noel arifesindeyiz. Marlyebone İstasyonu'nda vedalaştıktan sonra, yeni aşıklar Hayley ve James Noel'de ayrı kalmaya dayanamazlar, bu yüzden ikisi de birbirlerine sürpriz yapmaya karar verir ve trenlerini yanlışlıkla değiştirirler. Kar yağmaya başlar ve onunla birlikte tüm Noel boyunca birbirlerinin aileleriyle birlikte kapana kısıldıklarını fark ederler. Sırları açığa çıkarken aşkları hayatta kalabilecek midir?

28 Aralık 2023 Perşembe

Close (2019) - Kapalı

 

Şımartılmış bir maden varisi olan Zoe'yi (Sophie Nélisse) korumak için işe alınan koruma Sam (Noomi Rapace), kendini ölümcül bir komplonun içinde bulur. Saldırganlar koruduğu mirasçıyı hedef alınca, savaşçı koruma Sam müşterisini kurtarmak ve ona nasıl karşılık vereceğini öğretmek için çabalar.

27 Aralık 2023 Çarşamba

Meu cunhado é um vampiro (2023) - Kayınbiraderim Bir Vampir

 

Fernandinho, tembel ve kelimenin tam anlamıyla bir kan emici - bir vampir olduğunu keşfeden uygunsuz kayınbiraderi Gregorio'nun ziyaretiyle şaşıran bir aile babası, eski futbolcu ve şu anda podcast yorumcusudur.

26 Aralık 2023 Salı

The Woman in Red (1984) - Kırmızılı Kadın

 

*San Francisco, Kaliforniya. Şüphesiz, müşfik aile babası Theodore Pierce'ın gözü sadece şefkatli karısındadır. Ancak Pierce, sakin varoluşunda bir tutam macera istediğini bilmemektedir. Ne de olsa olaylar olur, insanlar değişir ve bir köpek kadar sadık olmak yorucu olabilir. Ve sonra, şirketin sessiz yeraltı otoparkında, kabarık ipek elbiseli heykelsi bir esmer bomba Theodore'un dikkatini çeker. Uzun boylu ve zahmetsizce seksi olan bu uzun bacaklı baştan çıkarıcı kadın, savunmasız adam üzerinde geri dönüşü olmayan, hayatını değiştiren bir etkiye sahiptir. Artık uysal Theodore, Teddy'dir ve daha fazlasını arzulamaktadır. Ancak Teddy, bağımlılık yaratan aşk oyununu oynamayalı yıllar olmuştur. Ve Teddy yasak meyveyi tatmak için dört haftalık heyecan verici bir maceraya atılırken, kendini boğazına kadar belaya batmış halde bulmak üzeredir. Teddy kırmızılı gizemli kadın için her şeyini ortaya koymaya hazır mı?

25 Aralık 2023 Pazartesi

Santa Mi Amor (2023) - Noel Baba'yla Randevu

 

Lucia, Noel'i çok seven küçük kızı Leo'nun bekâr annesidir. Bir gece görücü usulü buluştuğu Sergio'ya aşık olur ve kızına bu haberi nasıl söyleyeceğini bilemez; yeni erkek arkadaşının aslında Noel Baba olduğunu söyleyerek onu kandırır. Şimdi erkek arkadaşı kendini kanıtlamak ve onu ikna etmek zorundadır ve bunu yapar, ama sonunda kız bunu öğrenir. İllüzyon bozulur ama sihir kalır ve Sergio'yu restoranında ziyaret ederek ona oyuncak değil bir aile istediği mektubunu verir ve her ikisi de dileğini yerine getirir.

24 Aralık 2023 Pazar

Siu Lam juk kau (2001) - Shaolin Futbolu

 

Kariyerine mal olan vahim bir hatanın ardından, eski bir futbolcu serseri, kung fu kelimesini yaymaya çalışan bir shaolin kung fu öğrencisiyle tanışır. Eski futbolcu, beş kardeşiyle barışmasına yardımcı olur ve onlara futbol öğretir, shaolin kung fu'yu da bir twist olarak ekler.

23 Aralık 2023 Cumartesi

The Marine (2006) - Denizci

 

John Triton, Irak Savaşı'ndan kendi isteği dışında terhis edildikten sonra evine dönen kahraman bir denizcidir. Amerika'da, Rome adında acımasız bir suçlunun liderliğindeki bir grup katil elmas hırsızı karısını kaçırdığında ve John onu geri almak için Güney Carolinian vahşi doğasında bir kovalamacaya başladığında kendini tekrar aksiyonun içinde bulur. Her şeyi tehlikede olan Deniz Piyadesi, en zorlu ve en önemli görevini yerine getirmek için hiçbir şeyden kaçınmayacaktır.

22 Aralık 2023 Cuma

The Graduate (1967) - Aşk Mevsimi

 

Benjamin Braddock üniversiteyi başarıyla tamamladıktan sonra Kaliforniya'daki evine döner. Ailesi tarafından kahramanca karşılanır ama Ben hayatının geri kalanında ne yapacağından pek emin değildir. Çok geçmeden babasının ortağının karısı Bayan Robinson tarafından baştan çıkarılır ve tecrübesiz genç adamı metodik bir şekilde takip eder. Çok geçmeden otel odalarında düzenli olarak buluşmaya başlarlar. Kızı Elaine'den uzak durması için onu uyaran babası, Elaine'i bir randevuya götürmesi için onu kışkırtır. Elaine'den oldukça hoşlandığını fark eder ama Elaine onun kendi annesiyle bir ilişkisi olduğunu öğrenince onunla hiçbir şey yapmak istemez. Yine de ona vurulur ve peşinden gider.

21 Aralık 2023 Perşembe

Culpa mía (2023) - Benim Hatam

 

Noah kasabasını, erkek arkadaşını ve arkadaşlarını geride bırakıp annesinin yeni zengin kocasının malikanesine taşınmak zorunda kalır. Orada yeni üvey kardeşi Nick ile tanışır. Gizlice birbirlerine delicesine aşık olurlar.

20 Aralık 2023 Çarşamba

Marry Me (2022) - Evlen Benimle

 

Kat Valdez, yeni müzik süpernovası Bastian ile dünyanın en seksi ünlü çiftinin yarısı. Kat ve Bastian'ın kaçınılmaz hit single'ı "Marry Me" listelerde tırmanırken, birçok platformda yayınlanacak bir törenle hayranlarının önünde evlenmek üzeredirler. Boşanmış lise matematik öğretmeni Charlie Gilbert, kızı Lou ve en iyi arkadaşı Parker Debbs tarafından konsere sürüklenmiştir. Törenden saniyeler önce Bastian'ın kendisini asistanıyla aldattığını öğrenen Kat'in hayatı sola döner ve sahnede sinir krizi geçirerek aşkı, gerçeği ve sadakati sorgular. Yemyeşil dünyası yıkılırken, kalabalığın içindeki bir yabancıyla göz göze gelir. Eğer bildikleriniz sizi hayal kırıklığına uğratıyorsa, o zaman belki de bilmedikleriniz cevaptır ve böylece, ilham verici bir delilik anında Kat, Charlie ile evlenmeyi seçer. Düşüncesizce verilen bir tepki olarak başlayan şey, beklenmedik bir aşka dönüşür. Ancak güçler onları ayırmak için komplo kurarken, evrensel bir soru ortaya çıkar: Bu kadar farklı dünyalardan gelen iki insan aralarındaki uçurumu kapatabilir ve her ikisinin de ait olduğu bir yer inşa edebilir mi?

19 Aralık 2023 Salı

Run (2020) - Gizli Gerçek

 

Tekerlekli sandalye kullanan bir genç olan Chloe, annesi tarafından evde eğitilmektedir. Ancak annesinin garip davranışları gözden kaçmaz ve Chloe bazı özel evrakları karıştırdığında, üzerinde annesinin adı Diane Sherman'ın yazılı olduğu bir İsim Değişikliği Belgesi bulur. Chloe Google'da "Diane Sherman "ı arattığında internet bağlantısı aniden kesilir. Chloe annesinin yaptığı her şeyden şüphelenmeye başlar ve onun kötü bir şey yaptığından şüphelenir. Ondan uzaklaşmak için umutsuz bir girişimde bulunarak tekerlekli sandalyesiyle kaçmaya karar verir.

18 Aralık 2023 Pazartesi

Underwater (2020) - Derin Sular

 

Marianna Çukuru'nun dibindeki bir sondaj istasyonunda bilinmeyen, büyük bir deprem meydana gelir. Bir bilim ekibi, derin basınç, karanlık su, tehlikeli derin deniz canlıları ve sürekli oksijen eksikliği tehditleri altında okyanus tabanından başka bir istasyona giden yolu bulmak zorundadır.

17 Aralık 2023 Pazar

Bullet Train (2022) - Suikast Treni

 

Şanssız suikastçı Uğur Böceği (Brad Pitt), çok sayıda işinden biri raydan çıktıktan sonra işini barışçıl bir şekilde yapmaya kararlıdır. Ancak kaderin başka planları vardır: Uğur Böceği'nin son görevi, onu dünyanın en hızlı treninde, dünyanın dört bir yanından gelen ölümcül düşmanlarla -hepsi birbiriyle bağlantılı ama çelişen hedeflere sahip- çarpışma rotasına sokar. Günümüz Japonya'sında geçen bu dur durak bilmeyen heyecan dolu yolculukta hattın sonu sadece bir başlangıç.

16 Aralık 2023 Cumartesi

Copshop (2021) - Belalı Karakol

 

Kurşun yağmuruna tutulmuş bir Crown Vic ile Nevada çölünde çığlıklar atan kurnaz dolandırıcı Teddy Murretto (Frank Grillo), ölümcül tetikçi Bob Viddick'ten (Gerard Butler) saklanmak için umutsuz bir plan yapar: Çaylak polis memuru Valerie Young'ı (Alexis Louder) yumruklayarak kendisini tutuklatır ve küçük bir kasabanın karakoluna kapattırır. Ancak hapishane Murretto'yu uzun süre koruyamaz. Viddick gözaltında kendi yolunu çizer ve görevini tamamlayana kadar yakındaki bir hücrede zamanını bekler. Rakip bir suikastçının (Toby Huss) gelişi ortalığı karıştırınca, artan tehditler Viddick'i işi bitirmek ve bu patlayıcı durumdan kurtulmak için yaratıcı olmaya zorlar.

15 Aralık 2023 Cuma

Proud Mary (2018)

 

Boston'da, uzman bir suikastçı olan Mary (Henson), hedefi olan bahisçi Marcus Miller'ı dairesinde öldürür. Marcus'un Danny (Jahi Di'Allo Winston) adında genç bir oğlu olduğunu, onu odasında video oyunları oynarken bulduğunda keşfeder. Suçluluk duygusuyla dolan Mary oradan ayrılır. Bir yıl sonra, Danny kendi başına yaşamaktadır ve Amca (Berkeley) adında bir suçlu için çalışmaktadır ve Mary ona uzaktan göz kulak olmaktadır. Jerome'a (Burke) yaptığı bir uyuşturucu teslimatı kötü gidince Danny daha fazla para ister, parayı bir buzdolabında bulur ve Amca'ya götürür. Ancak Amca paranın bir kısmının eksik olduğunu fark eder ve çocuk parayı yiyecek almak için kullandığını söyleyince Danny'yi tokatlar ve Amca çocuğu incitmekle tehdit eder. Danny bir bankta kestirirken, birinin çantasını çaldığını fark eder ve peşine düşer. Silahını çekip hırsızın çantayı düşürmesini sağlayan Danny daha sonra bayılır ve yere düşer. Birkaç dakika sonra Mary onu bulur.

14 Aralık 2023 Perşembe

Candy Cane Lane (2023)

 

Bir adam mahallenin yıllık Noel süsleme yarışmasını kazanmaya kararlıdır. Kazanmasına yardım etmesi için bir elfle anlaşma yapar ve elf Noel'in 12 gününü canlandıran bir büyü yapar, bu da kasabaya beklenmedik bir kaos getirir.

13 Aralık 2023 Çarşamba

Så var det jul igjen (2023)

 

Thea, ailesiyle birlikte klasik Norveç Noel'ini kutlamak için kırsaldaki memleketine geri dönüyor, ancak bu yıl yanında Hintli erkek arkadaşı Jashan'ı da getiriyor. Her zamanki gibi geçmesi beklenen Noel, herkesin önyargılı inançlarını ve geleneklerini alt üst edecek çalkantılı ve iç açıcı bir bayram dönemine dönüşür.

12 Aralık 2023 Salı

The Burial (2023)

 

Gerçek olaylardan esinlenen filmde, el sıkışarak yapılan bir anlaşma bozulunca, cenaze evi sahibi Jeremiah O'Keefe (Akademi Ödülü® sahibi Tommy Lee Jones) aile şirketini kurtarmak için karizmatik, tatlı dilli avukat Willie E. Gary'yi (Akademi Ödülü® sahibi Jamie Foxx) görevlendirir. Bu ilham verici, muzaffer hikayede, beklenmedik ikili, kurumsal yolsuzluk ve ırksal adaletsizliği ortaya çıkarırken bağ kurdukça öfkeler alevlenir ve kahkahalar yükselir.

11 Aralık 2023 Pazartesi

Father Stu (2022)

 

Boksörken rahip olan ve kendini yok etmekten kurtuluşa uzanan yolculuğu sırasında sayısız insana ilham veren Peder Stuart Long'un hayatını anlatıyor.

10 Aralık 2023 Pazar

Leave the World Behind (2023)

 

Amanda ve Clay'in ergenlik çağındaki çocuklarıyla birlikte yaptıkları heyecan verici tatil, tatil evinin sahibi olan ve şehirdeki benzeri görülmemiş bir elektrik kesintisinden kaçan orta yaşlı bir çiftin gelişiyle kesintiye uğrar. İnternet, televizyon ve radyo, sabit hatlar da çalışmayı bıraktığında, ne olup bittiğini anlamalarının hiçbir yolu yok. Tuhaf ses patlamaları kırsal kesimin huzurunu bozar ve hayvanlar tuhaf şekillerde göç etmeye başlarken, ailelerin fiziksel ve zihinsel sağlıkları da bozulmaya başlar. Kiracılar lüks ve beyazdır; sahipleri lüks ve Siyah. Irk sorunları çatışıyor ve çevrelerinde olup biten daha endişe verici olaylar karşısında dikkat dağıtıcı oluyor.

9 Aralık 2023 Cumartesi

I Want You Back (2022)

 

14. kattaki resepsiyon görevlisi Emma ve 11. kattaki başkan yardımcısı Peter, birbirlerini merdiven boşluğunda ağlarken bulurlar. Birbirlerini desteklerler ve sonunda birbirlerinin eski sevgililerinin yeni ilişkilerini yok etmek için bir ittifak kurarlar. Eski sevgililerini sanal ortamda takip ederler ve Peter Noah'yla yakınlaşırken Emma da Anne'in yeni erkek arkadaşıyla yakınlaşır.

8 Aralık 2023 Cuma

Family Switch (2023)

 

Walker'lar beş kişilik çekirdek bir ailedir: Anne Jess, Baba Bill, 16 yaşındaki kızı CC, 14 yaşındaki oğlu WYATT ve 2 yaşındaki oğlu Miles. Ancak Griffith Park Planetaryumu'nda gizemli bir olay meydana geldiğinde nükleer elementler bölünür ve yeniden birleşir; Jess'in zihni CC'nin bedenindedir (ve tam tersi), Bill'in zihni ise WYATT'ın bedenindedir (ve tam tersi). CC ve Wyatt, yetişkinlik denilen inanılmaz derecede karmaşık dünyada (sorumluluklar, beceriler, korkular, hırslar) yol almaya çalışırken, Jess ve Bill de son derece karmaşık geçiş törenleri ağı (zorbalık, futbol oyunları, müzik, partiler, Dördü de kişiliklerini feci bir şekilde yeniden birleştiren büyüyü bozmak için çabalarken, ergenlik çağında olmanın getirdiği romantizm.

7 Aralık 2023 Perşembe

Landscape with Invisible Hand (2023)

 

Yıllardır Dünya'nın hayırsever uzaylılar tarafından işgal edilmesine rağmen, insan ırkı hâlâ yeni dünya düzenine ve onun Vuvv adı verilen sehpa büyüklüğündeki ilginç efendilerine uyum sağlamaya çalışıyor. Gösterişli ileri teknolojileri başlangıçta küresel refah vaat ediyordu, ancak insani işlerin çoğunu ve istikrarlı geliri geçersiz kıldı. 17 yaşındaki sanatçı Adam Campbell (Asante Blackk) ve yeni kız arkadaşı Chloe Marsh (Kylie Rogers), Vuvv'un özellikle insan sevgisinden etkilendiğini ve ona erişim için para ödeyeceklerini keşfettiklerinde, ekstra para kazanmak için filizlenen aşklarını canlı yayınlamaya karar verirler. kendileri ve aileleri için. Hayat bir süreliğine güzeldir, ta ki gençlik aşklarının ateşi sönene ve aileleri için çok farklı, saçma bir şekilde hayatlarını değiştirecek fedakarlıklar yapmak zorunda kalana kadar.

6 Aralık 2023 Çarşamba

A Merry Christmas Wish (2022)

 

Janie büyük amcasının vefatı üzerine Woodland Falls kasabasına geri döner ve büyük amcasının ona sürpriz bir hediye bıraktığını keşfeder

5 Aralık 2023 Salı

Tank Girl (1995)

 

Tank Girl (Rebecca) ve arkadaşları, kalan suyun tamamının bölgeyi yöneten mega şirket/hükümet olan Su ve Güç tarafından kontrol edildiği çorak arazide yaşayan tek vatandaşlardır. W + P'de hapsedilen Tank Girl ve yeni arkadaşı Jet Girl, kaçar ve bir tank ve jet çalar. Bazı mutant kanguru/insanlarla tanıştıktan ve (arkadaşları tarafından evlat edinilen) küçük kızını kurtardıktan sonra kangurular ve kızlar, Water and Powers'ın kıçını tekmeliyor.

4 Aralık 2023 Pazartesi

Fall Into Winter (2023)

 

Kardeşinin lisedeki en iyi arkadaşı olan ve şu anda Kelly'nin ailesine ait şeker dükkanının yarısının sahibi olan baş düşmanı "Brooks"un yanında çalışmak zorunda olan Kelly'yi takip edin.

3 Aralık 2023 Pazar

The Unbearable Weight of Massive Talent (2022)

 

Nick Cage'in kurgusal versiyonu, tehlikeli bir süper hayran olan Javi Gutierrez'in doğum gününe katılmak için 1 milyon dolarlık bir teklifi kabul etmek zorundadır. Nick Cage, CIA ajanı Vivian tarafından işe alındığında ve kendi efsanesini yaşatmak zorunda kaldığında, kendisini ve sevdiklerini kurtarmak için ekrandaki en ikonik ve sevilen karakterlerini kanalize etmeye zorlandığında işler çılgınca beklenmedik bir hal alır.

2 Aralık 2023 Cumartesi

Prisoners of the Ghostland (2021)

 

Evlatlık torunu Bernice'nin kaybolduğu zengin savaş ağası Vali tarafından acımasız bir banka soyguncusunun hapisten kaçırıldığı hain sınır şehri Samurai Kasabasında geçiyor. Vali, kaçağı geri getirmesi karşılığında mahkuma özgürlüğünü teklif eder. Üç gün içinde kendi kendini yok edecek deri bir takım elbise giyen haydut, genç kadını ve kendi kurtuluş yolunu bulmak için bir yolculuğa çıkar.

1 Aralık 2023 Cuma

Sing 2 (2021)

 

Buster Moon ve arkadaşları, münzevi rock yıldızı Clay Calloway'i yeni bir gösterinin açılışında kendilerine katılmaya ikna etmelidir.

30 Kasım 2023 Perşembe

Tack och förlåt (2023) - Teşekkürler, Affet Beni

Sara, Daniél, küçük oğulları Eliot ve yakında doğacak ikinci çocuklarıyla mükemmel bir çekirdek ailede yaşamaktadır. Ancak hayatları alt üst olur ve ağır hamile Sara aniden yalnız kalır. Yardım çok geçmeden hiç beklenmedik bir yerden gelir; Sara'nın uzak durduğu ablası Linda, büyük, dengesiz bir köpeği olan, çaresiz, olgunlaşmamış bir yetişkindir ve eve taşınıp yardım etmeyi teklif eder.

29 Kasım 2023 Çarşamba

Kendi Yolumda (2022)

 

Bir adamın bir tamirhanede aydınlanmasını ve sonunda bir tamircinin çırağı olmasını konu alıyor.

28 Kasım 2023 Salı

Leo (2023)

 

Leo adında 74 yaşındaki bir kertenkele ve kaplumbağa arkadaşı, onlarca yıldır yaşadıkları Florida'daki bir okul sınıfının teraryumundan kaçmaya karar verir.

27 Kasım 2023 Pazartesi

Moonfall (2022)

 

Gizemli bir güç, Ay'ı yörüngesinden çıkarır ve onu Dünya'ya doğru çarpışma rotasına sokar.

26 Kasım 2023 Pazar

The Killer (2023)

 

Ölümcül bir ramak kala bir suikastçı, kişisel olmadığı konusunda ısrar ettiği uluslararası bir insan avında işverenleriyle ve kendisiyle savaşır.

25 Kasım 2023 Cumartesi

The Hustle (2019)

 

Biri düşük kiralı, diğeri yüksek sınıftan iki dolandırıcı kadın, kendilerine haksızlık eden erkekleri alt etmek için bir araya gelir.

24 Kasım 2023 Cuma

See You on Venus (2023)

 

18 yaşındaki yetim bir kız, biyolojik annesinin izini sürmek için Avrupa'ya gitmek ister. Ölümcül bir kazanın suçluluğuyla sarsılan iyi kalpli genç bir adamla tanışınca onu bu yolculukta kendisine eşlik etmeye ikna eder.

23 Kasım 2023 Perşembe

Medellin (2023)

 

Kardeşini Medellin'deki uyuşturucuların elinden kurtarmak için Reda, Kolombiya'daki kaçıranlara baskın yapmak için bir ekip toplar.

22 Kasım 2023 Çarşamba

Nouveaux riches (2023)

 

Nakit paraya çok ihtiyaç duyan bir dolandırıcı ve kripto serveti olan bir kadın, anlaştı. Hayallerinin hedefi o mu, yoksa dolandırıcı dolandırılmak üzere mi?

21 Kasım 2023 Salı

Christmas in Paradise (2022)

 

Joanna'nın tatili, kız kardeşlerinin ona babalarının terk ettiğini, babasının hiçbir çağrıya cevap vermediğini ve Karayipler'deki bir adaya kaybolduğunu söylemesiyle bozulur. Kız kardeşler babalarını kurtarmaya ve onu Noel için eve getirmeye karar verirler.

20 Kasım 2023 Pazartesi

19 Kasım 2023 Pazar

Ketenpere (2017)

 

Sinema sektöründe çalışan bir adamın yapımcı olma hayalleri vardır. Hayallerinin gerçekleşmesi için pek çok şey dener ama pek çok kötü durumla da başa çıkmak zorundadır.

18 Kasım 2023 Cumartesi

Monster Hunter (2020)

 

Ne zaman Cpt. Artemis ve sadık askerleri yeni bir dünyaya nakledilir, inanılmaz güçlere sahip devasa düşmanlara karşı umutsuz bir hayatta kalma mücadelesine girişirler. Capcom'un video oyunundan uyarlanan uzun metrajlı film.

17 Kasım 2023 Cuma

Mank (2020)

 

1930'ların Hollywood'u, Yurttaş Kane'in (1941) senaryosunu bitirmeye çalışan sosyal eleştirmen ve alkolik senarist Herman J. Mankiewicz'in gözünden yeniden değerlendiriliyor.​

16 Kasım 2023 Perşembe

Silverado (1985)

 

Küçük bir kasabada var olan adaletsizlikleri düzeltmek için bir grup uyumsuz arkadaş bir araya gelir.

15 Kasım 2023 Çarşamba

Curse of Chucky (2013)

 

Annesinin gizemli ölümünün ardından Nica, ziyarete gelen yeğeninin oynadığı konuşan, kızıl saçlı bebeğin yakın zamanda yaşanan kan ve kaosun anahtarı olabileceğinden şüphelenmeye başlar.

14 Kasım 2023 Salı

Børning 3 (2020)

 

Burnout üçlemesinin üçüncü ve son filmi. Bu sefer yol Norveç'ten İsveç'e, Danimarka'ya ve son olarak da ünlü yarış pisti Nürburgring'de yarışmak üzere Almanya'ya gidiyor.

13 Kasım 2023 Pazartesi

Børning 2 (2016)

 

Yasadışı bir sokak yarışına katıldığı için iki yıl hapis cezasına çarptırılan Roy, Bergen'den Rusya'nın kuzeyindeki Murmansk'a kadar yeni bir yasa dışı kış yarışına hayır diyor. Ancak daha sonra kızının bir erkek arkadaşıyla katılacağını duyar.

12 Kasım 2023 Pazar

Børning (2014)

 

Yasadışı spor araba yarışı "Sokak yasal", Norveç'te Oslo'dan Kuzey Burnu'na kadar 2000 kilometre sürüyor ve Roy'un katılması isteniyor. Bir yandan da kızına bakmak zorunda.