31 Ağustos 2023 Perşembe

La Gran Seducción (2023)

 

Unutulmuş bir balıkçı kasabasının servetini artırmak için altın bir fırsat doğduğunda, kasabanın sakinleri bunu gerçekleştirmek için hile yapmaya koyulur.

My Spy

 

O bir Profesyonel. O bir Doğal. Tecrübeli bir CIA ajanı, kendisini ailesini gözetlemek için gizli göreve gönderilen 9 yaşındaki erken gelişmiş bir kızın insafına kalmış halde bulur.

30 Ağustos 2023 Çarşamba

Man on a Ledge (2012)

 

Bir polis psikoloğu, Manhattan'daki bir otelin çatısından atlamakla tehdit eden eski bir mahkumu ikna etmeye çalışırken, şimdiye kadar yapılmış en büyük elmas soygunu gerçekleşiyor. 

29 Ağustos 2023 Salı

Hareket Sekiz (2019)

 

Polis Bünyamin, Reşat ve Kazım'ın bu ana kadar tesadüf eseri başarılı bir kariyer geçmişi vardır. Ve şimdi - Zor bir görevleri var. Rus mafya babası Zolka büyük miktarda bir kaçakçılık işi yapmak üzere. Zolka, özel bir silahta kullanılmak üzere "bor madeni"ni Türkiye'den yurt dışına kaçırmanın planlarını yapıyor.

28 Ağustos 2023 Pazartesi

National Security (2003)

 

Bir kaçakçılık operasyonunu çökertmek için birbiriyle uyumsuz iki güvenlik görevlisi bir araya gelir.

27 Ağustos 2023 Pazar

What Men Want (2019)

 

Bir kadın, mesleğindeki erkek spor menajerleri tarafından dışlanır, ancak erkeklerin düşüncelerini duyma yeteneğini geliştirince onlara karşı beklenmedik bir üstünlük kazanır.

26 Ağustos 2023 Cumartesi

Paradise

 

Karısı, sigorta borcunu ödemek için hayatının 40 yılını feda etmek zorunda kaldıktan sonra, bir adam umutsuzca bu borcu geri almanın bir yolunu arar.

25 Ağustos 2023 Cuma

Clifford the Big Red Dog (2021)

 

Genç bir kızın Clifford adındaki minik köpeğe olan sevgisi, köpeğin devasa bir boyuta ulaşmasına neden olur.

24 Ağustos 2023 Perşembe

The Monkey King (2023)

 

Destansı bir Çin masalından esinlenilerek aksiyon dolu bir komediye dönüştürülen bir Maymun ve onun büyülü dövüş sopası, iblislerle, ejderhalarla, tanrılarla ve en büyük düşmanı olan Maymun'un egosuyla savaşır.

23 Ağustos 2023 Çarşamba

Street Kings (2008)

 

Karısının ölümüyle hayal kırıklığına uğrayan gizli görevdeki bir polis, bir polis memurunun öldürülmesine karışır ve kendisini temize çıkarmak için mücadele etmek zorundadır.

22 Ağustos 2023 Salı

Heart of Stone

 

Karanlık bir küresel barışı koruma teşkilatının istihbarat görevlisi, bir bilgisayar korsanının en değerli ve tehlikeli silahını çalmasını engellemek için yarışır.

21 Ağustos 2023 Pazartesi

Kötü Adamin 10 Günü

 

Özel dedektif olarak çalışan eski avukat Sadık'ı takip ediyor. Karmaşık bir vakayı ele alır ve basit hayatı çözülmeye başlar.

20 Ağustos 2023 Pazar

İyi Adamın 10 Günü (2023)

 

Özel dedektifliğe dönüşen bir avukat, bir kayıp vakasını üstlenir ve onu beklenmedik ve hayatını değiştirecek bir arayışa sürükler.

19 Ağustos 2023 Cumartesi

Free Guy (2021)

 

Bir banka memuru olan Guy, kana susamış, açık dünyalı bir video oyununda oyuncu olmayan bir karakter olduğunu öğrenince hikayenin kahramanı haline gelir ve dünyayı kurtarma sorumluluğunu üstlenir.

18 Ağustos 2023 Cuma

Mavi Boncuk (1975)

 

Bir kumarhanede kötü muameleye maruz kalan 4 arkadaş, kumarhanenin şarkıcısını kaçırarak intikam almak ister.

17 Ağustos 2023 Perşembe

Pinocchio (2019)

 

Matteo Garrone'nin İtalya'nın büyüleyici mekanlarında çekilen zengin gizem ve harikalar dünyasında, Oscar® ödüllü aktör Roberto Benigni, kukla eseri Pinokyo'nun sihirli bir şekilde gerçek bir çocuk olma hayalleriyle hayat bulan yaşlı ağaç oymacısı Geppetto'yu canlandırıyor. Kolayca yoldan çıkan Pinokyo (dokuz yaşındaki Federico Ielapi), dev bir balığın karnından Oyuncaklar Diyarı'na ve Mucizeler Tarlası'na kadar yaratıcı yaratıklarla dolu harika bir dünyada haydutlar tarafından kandırılırken, kaçırılırken ve kovalanırken bir talihsizlikten diğerine yuvarlanır.

16 Ağustos 2023 Çarşamba

Salako (1974)

 

Saf ve basit bir köylü, kanun kaçağına aşık olan ev sahibinin kızıyla evlenmeye çalışıyor.

15 Ağustos 2023 Salı

Oh Olsun (1974)

 

Fehmi, suça sürüklenen üç oğlunu, onlara bir ders vermek ve onları adam etmek için fabrikasına gönderir. İkinci oğlu Ferit, Alev'i fabrika kızı olarak görür ve her fırsatta onunla flört etmeye çalışır.

14 Ağustos 2023 Pazartesi

Yalancı Yarim (1973)

 

Oldukça zengin olan ağabeyinin parasıyla yaşayan genç bir adam, onu nişanlısı olduğu konusunda kandırmaya çalışır. Bunun için fakir bir ailenin fakir bir kızıyla ilgilenir. Ama kardeşi düğünü bile görmek isteyecektir.

13 Ağustos 2023 Pazar

Hondo (1953)

 

Ordu sevk görevlisi Hondo Lane, savaşan Apaçilerin ortasında yaşayan bir kadın ve küçük oğlunu keşfeder ve onların koruyucusu olur.

12 Ağustos 2023 Cumartesi

Canım Kardeşim (1973)

 

İki zavallı adam, içlerinden birinin ölümcül hasta olan kardeşine son bir dilek olarak televizyon bulmaya çalışır.

11 Ağustos 2023 Cuma

Tatlı Dillim (1972)

 

Köylü bir ustaya aşık olan ve gerçek aşkın ne olduğunu keşfeden bir kadın erkeğinin geleneksel aşk hikayesi.

10 Ağustos 2023 Perşembe

Süt Kardeşler (1976)

 

Şaban, Ramazan ve Bayram Osmanlı donanmasında denizcidirler ve Hüsamettin onların komutanıdır. Hüsamettin'in yaveri Ramazan, Hüsamettin'in kız kardeşinin manevi oğlu Şaban ve Hüsamettin'in yeğeniyle evli olan Bayram, Hüsamettin'in ailesinin evinde kalır.

9 Ağustos 2023 Çarşamba

Bizim Aile (1975)

 

Fakir bir adamla zengin bir kızın aşk hikayesi. Zengin kızın babası evliliklerini engellemeye çalışır ve fakir çocuğun ailesine savaş açar.

7 Ağustos 2023 Pazartesi

Arabesk (1989)

 

Bir türlü bir araya gelemeyen iki aşığın trajikomik hikayesidir bu. Köyde basit bir ailenin oğlu olan Şener, köy muhtarının kızı Müjde'ye aşıktır. Kaya da Müjde'ye aşıktır. Kaya'nın yanıltmasıyla Müjde'nin babası, Şener'le evlenmesine karşı çıkar ve bunu engellemek için elinden geleni yapar.

6 Ağustos 2023 Pazar

Surrounded (2023) - Kuşatılmış

 

Eski Buffalo Soldier Mo Washington, bir altın madeninde hak iddia etmek için Batı'ya gider. Posta arabası pusuya düşürüldükten sonra Mo, tehlikeli bir kanun kaçağını esir tutmakla görevlendirilir ve haydut çetesi onu serbest bırakmaya çalıştığında hayatta kalmak zorundadır.

5 Ağustos 2023 Cumartesi

Organize İşler: Sazan Sarmalı (2019)

 

Asım Noyan yalanlarıyla, oyunlarıyla insanları dolandırıyor. Kimsenin yakalayamadığı Asım Noyan ve çetesi yeniden tuzağa düşer.

4 Ağustos 2023 Cuma

Organize İşler (2005)

 

Mücadele eden, intihara meyilli genç bir komedyen, kendisine mesleği hakkında birkaç şey öğretmeye istekli bir araba hırsızıyla tanışır.

3 Ağustos 2023 Perşembe

Hedefim Sensin (2018)

 

Yine Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın Ege Denizi'nin kuzey kesiminde geçen neşeli bir komedi. İstanbul'da başlayıp Gökçeada adasında devam eden hikayede Ata Demirer, Zekeriya adında bir çiğköteciyi canlandırıyor.

2 Ağustos 2023 Çarşamba

Niyazi Gül Dörtnala (2015)

 

Veteriner olan Niyazi, hayvanlara özel bir iksir arayışındadır. Henüz bilmediği şey bir gangsterdir ve yabancılaşmış aşkı da bu iksiri arıyordur.