30 Eylül 2023 Cumartesi

Nowhere (2023)

 

Mia adında genç hamile bir kadın, savaş halindeki bir ülkeden bir kargo gemisindeki deniz konteynerine saklanarak kaçar. Şiddetli bir fırtınanın ardından Mia, hayatta kalmak için savaşmak zorunda olduğu denizde kaybolurken bir çocuk doğurur.

29 Eylül 2023 Cuma

Do Not Disturb: Ayzek ile Bir Gece (2023)

 

Yıllarca vapurlarda garsonluk yapan Ayzek, pandemi nedeniyle işsiz kalır ve sonunda bir otelde gece vardiyasında iş bulur. Ancak Ayzek'in ilk gecesinde başına neler geleceğini kim bilebilir?

28 Eylül 2023 Perşembe

Spy Kids: Armageddon (2023)

 

Dünyanın en büyük gizli ajanlarının çocukları, farkında olmadan güçlü bir oyun geliştiricisinin, kendisine tüm teknolojinin kontrolünü veren bir bilgisayar virüsünü serbest bırakmasına yardım ederek ebeveynlerini ve dünyayı kurtarmak için kendilerinin casus olmasına yol açar.

27 Eylül 2023 Çarşamba

Spy Kids 4: All the Time in the World (2011)

 

Emekli bir casus tekrar göreve çağrılır ve yeni üvey çocuklarıyla bağ kurmak için onları kötü Zaman Tutucunun dünyayı ele geçirmesini durdurma macerasına davet eder.

26 Eylül 2023 Salı

Spy Kids 3: Game Over (2003)

 

Carmen, Çocukların yeni düşmanı Oyuncakçı tarafından tasarlanan bir sanal gerçeklik oyununun içinde kalır. Kız kardeşini ve nihayetinde dünyayı kurtarmak Juni'ye kalmıştır.

25 Eylül 2023 Pazartesi

Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (2002)

 

Cortez kardeşler gizemli bir adaya doğru yola çıkarlar ve orada bir genetik bilimciyle ve bir dizi rakip casus çocukla karşılaşırlar.

24 Eylül 2023 Pazar

Spy Kids (2001)

 

Yüksek teknolojili cihazları kullanan iki çocuk, yeniden etkinleştirilen OSS'nin en iyi casus ebeveynlerini kötü, ileri teknoloji ürünü bir düşman tarafından ele geçirildiğinde kurtarmak zorundadır.

23 Eylül 2023 Cumartesi

Love at First Sight (2023)

 

Hadley ve Oliver, New York'tan Londra'ya yaptıkları uçuşta birbirlerine aşık olmaya başlarlar. Birbirlerini tekrar bulma ihtimali imkansız gibi görünse de aşk ve Londra zorluklara meydan okuyabilir.

22 Eylül 2023 Cuma

Hava Muhalefeti (2023)

 

Hava Muhalefeti, bir hafta sonu kaçamağı yapmak için bindikleri uçakta kendilerini beklenmedik olayların içinde bulan Cemil ve Gözde'nin hikayesini konu ediyor. Milletvekili adayı olan Cemil Yıldırım, sevgilisi Gözde ile güzel bir hafta sonu kaçamağı planlar. Ancak küçük bir kaçamak olarak düşündükleri tatilleri, Bodrum uçağındaki yerlerini almalarıyla eğlenceli bir yolculuğa dönüşür. Hem Cemil ve Gözde, hem de uçaktaki diğer yolcular, kendilerini bekleyen sürprizden habersisz kahkaha dolu bir yolculuğa başlar.

21 Eylül 2023 Perşembe

Akazukin, tabi no tochu de shitai to deau (2023)

 

Kırmızı Başlıklı Kız, Cinderella ile kraliyet balosunda kendini bir gizemin ortasında bulur. Gece yarısı gelmeden önce davayı çözebilecek mi?

20 Eylül 2023 Çarşamba

Olmaz Böyle Şey (2017)

 

Bünyamin, samanlıkta köyün güzel kızlarından Menekşe’yi sıkıştırır. Henüz cilveleşme aşamasındayken Menekşe’nin kardeşi İbo bu duruma şahit olur ve köyü ayaklandırır. Bünyamin’in kaçmaktan başka çaresi yoktur. Çünkü Menekşe’nin ağabeyleri Saffet ile Süleyman’ın acıması yoktur. Bünyamin soluğu annesi Solmaz’ın yanında alırken, Solmaz her ne kadar kızsa bile tek çarenin köyden kaçmak olduğunu fark eder. Solmaz diğer çocuklarının yanına İstanbul’a gitmeye karar verir. Solmaz’ın diğer oğlu Mete ile kızları Perihan ve Nergis zamanında İstanbul’a göç edip evlenerek çoluk çocuğa karışmışlardır.

Hop Dedik Deli Dumrul (2011)

 

İstanbul'un Yeraltı Dünyasına meydan okuyan bir adam kandırıldı ve sonunda hapse girdi. Bunun kendisi için son olduğuna inanıyor. Ancak ruhunda derin etkiler bırakacak bir adamla tanışacaktır. İkisi arasında yakın bir dostluk kurulur. İkisi de sonunda serbest bırakılacak.

Kızım ve Ben (2018)

 

Zengin bir ailenin tek çocuğu olan Doruk, hayalini kurduğu polis akademisine girip birincilikle mezun olur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenir. Ancak kızları Zeynep'in doğumundan bir süre sonra Serap evden ayrılır.

19 Eylül 2023 Salı

Gülen Gözler (1977)

 

Yaşar ve eşi Nezaket, erkek çocuk sahibi olma umuduyla çocuk sahibi olmaya devam ediyor. Ancak bunun yerine yalnızca kızları olur (ki onlara erkeksi isimler verirler). Artık kendilerine uygun zengin kocalar bulma göreviyle karşı karşıya kalıyorlar.

Rüyanda Görürsün (2023)

 

Evlilikten kaçan iki kişinin birbirlerine aşık olmaları ve sonrasında yaşanan ilginç olaylar. İstanbul, kentsel dönüşüm, aşk ve hayaller bu filmde bir araya geliyor.

Operation Fortune: Ruse de Guerre (2023)

 

Özel ajan Orson Fortune ve operasyon ekibi, ölümcül yeni bir silah teknolojisinin satışının dünya düzenini bozmakla tehdit ettiği bir zamanda gizli bir görevde kendilerine yardımcı olması için Hollywood'un en büyük film yıldızlarından birini işe alır.

18 Eylül 2023 Pazartesi

Zengin Mutfağı (1988)

 

Lütfu zengin Kerim'in konağında aşçıdır. Bir sabah evde kimsenin olmadığını görür. Hizmetçi o gün nişanlanacak ama nişanlısı da gelmiyor. Şoförlerinin kardeşinden işçilerin grevde olduğunu ve patronları Kerim'in Avrupa'ya gittiğini öğrenir.

Selamsız Bandosu (1988)

 

Selamsız, Anadolu'da küçük bir kasabadır. Kasabanın birçok sorunu var ama hükümetten kimse gelip kasabayı görmüyor. Bir gün belediye başkanı başbakanın şehre geleceğini öğrenir. Artık sorunlarını çözme şansları var.

Ehrengard: The Art of Seduction (2023)

 

Kendini aşk konusunda uzman olarak atanan biri, çekingen bir prense baştan çıkarma sanatını öğretmeye çalıştığında plan ters teper ve skandala ve beklenmedik bir aşka yol açar.

17 Eylül 2023 Pazar

Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni (1990)

 

Aşk hikayelerinin yönetmeni Haşmet, "sosyal içerikli" bir film yapmak istiyor. Büyük zorluklarla sonunda başarıya ulaşır, ancak yanıt umduğu yanıt değildir.

Gölge Oyunu (1993)

 

Mahmut ve Abidin bir gece kulübünde komedyen olarak çalışmaktadırlar, Mahmut dürüsttür ama Abidin kurnazdır. Sulo, Kumru adında sağır ve dilsiz bir kızı gece kulübüne getirir ancak kulüp sahibi onu uzaklaştırır ve Kumru'nun sağır ve dilsiz olduğunu görür.

Yaşamak Güzel Şey (2017)

 

Ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrenen bir adamın hikayesi. Hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başlar.

16 Eylül 2023 Cumartesi

Seppuku (1962)

 

Bir feodal lordun sarayında seppuku talep eden bir ronin, daha önce burayı ziyaret eden başka bir ronin'in vahşice intihar ettiğini öğrendiğinde, geçmişlerinin nasıl iç içe olduğunu ortaya çıkarır ve bunu yaparak klanın bütünlüğüne meydan okur.

The Man Who Knew Too Little (1997)

 

Wallace Ritchie bir casus sanılır ve uluslararası liderlere bir ziyafette suikast düzenlenmesi planını durdurmak zorundadır.

Shimmer Lake (2017)

 

Yaratıcı bir suç gerilim filmi, yerel bir şerifin üç küçük kasaba suçlusunun ve ters giden bir banka soygununun gizemini çözme arayışının ardından bir hafta boyunca günden güne geriye doğru anlatılıyor.

15 Eylül 2023 Cuma

iBoy (2017)

 

Vurulduktan sonra komadan uyanan Tom, akıllı telefonunun parçalarının kafasına gömülü olduğunu keşfeder. Daha da kötüsü, tuhaf süper güçler geliştirdiği için normal ergenlik hayatına dönmenin imkansız olduğunu keşfeder.

Coin Heist (2017)

 

Zorlu koşullar nedeniyle bir araya gelen, Philadelphia'daki bir hazırlık okulundan dört alışılmadık müttefik (hacker, tembel, atlet ve mükemmel öğrenci) imkansızı denemek için bir araya gelir: ABD Darphanesinden çalmak.

Nightbooks (2021)

 

Korkunç hikayelere takıntılı bir çocuk olan Alex, New York City'deki çağdaş dairesinde kötü bir genç cadı tarafından hapsedilir.

14 Eylül 2023 Perşembe

Handsome: A Netflix Mystery Movie (2017)

 

Gene Handsome, suçu çözerken hayatını anlamlandırmaya çalışan Los Angeles'lı bir cinayet masası dedektifidir. Yakışıklı'nın gizemleri çözme becerisi, yalnızca kendi sorunlarına anlam verme konusundaki beceriksizliğiyle eşleşiyor.

The Curse of Bridge Hollow (2022)

 

Cadılar Bayramı'nda dekorasyonların canlanmasına ve ortalığı kasıp kavurmasına neden olan kadim ve yaramaz bir ruhu yanlışlıkla serbest bırakan genç bir kız, kasabalarını kurtarmak için isteyeceği son kişiyle, yani babasıyla iş birliği yapmak zorundadır!

13 Eylül 2023 Çarşamba

Unicorn Store (2017)

 

Yirmili yaşlarında bir hayalperest olan Kit, çocukluk hayallerini gerçekleştirecek bir davet alır.

Home Team (2022)

 

New Orleans Saints baş antrenörü Sean Payton, Saints' Bountygate skandalındaki rolü nedeniyle 2012 sezonunun tamamı boyunca cezalıyken oğlunun 6. sınıf futbol takımına koçluk yapıyor.

Project Power (2020)

 

Kullanıcılarına beş dakika boyunca öngörülemeyen süper güçler veren bir hap New Orleans sokaklarına çıkınca, genç bir satıcı ve yerel bir polis, bu hapın yaratılmasından sorumlu olan grubu alt etmek için eski bir askerle iş birliği yapmak zorunda kalır.

Mr. Roosevelt (2017)

 

Sevdiği birinin hastalanmasının ardından mücadele eden 25 yaşındaki komedyen Emily Martin, üniversite şehri Austin, Texas'a geri döner ve eski erkek arkadaşı ve onun yeni kız arkadaşıyla birlikte kalırken geçmişiyle yüzleşmek zorundadır.

Spenser Confidential (2020)

 

İki Boston polis memuru öldürülünce eski polis Spenser, suçluları alt etmek için sıradan oda arkadaşı Hawk ile iş birliği yapar.

Non-Stop (2014)

 

Bir hava polisi, transatlantik bir uçuş sırasında, denizaşırı bir hesaba 150 milyon dolar ödenmesini talep eden bir dizi kısa mesaj aldıktan sonra harekete geçer, aksi takdirde her 20 dakikada bir biri ölecektir.

12 Eylül 2023 Salı

Gizemli Ada: Mençuna (2023)

 

On çocuğun adaya davet edildiği Gizemli Ada Mençuna adlı video oyununun gerçek hayattan uyarlaması.

Big Nunu's Little Heist (2023)

 

Eski askerden teslimatçılığa geçen bir adam, Güney Afrika'nın kötü şöhretli bir kasabasında cüretkar bir soygun gerçekleştirmek üzere yerel bir elebaşının beceriksiz çetesine sürüklenir.

Girl, Interrupted (1999)

 

Yazar Susanna Kaysen'in 1960'ların sonunda akıl hastanesinde geçirdiği 18 ay boyunca anlattıklarına dayanmaktadır.

Azizler (2021)

 

Aziz'in gençliğine özlem duyan varoluşsal bir kriz üzerinden öyküsü: Bir süredir yanında yaşayan kız kardeşi ve ailesi tarafından gasp edilen ne işinden ne de özel hayatından memnun olmayan Aziz.

11 Eylül 2023 Pazartesi

Altrimenti ci arrabbiamo (2022)

 

Kardeş olarak büyüyen ancak bir kavga nedeniyle yıllarca ayrı kalan Carezza ve Sorriso, en çok önemsedikleri şey için eski kinlerini ve karakter farklılıklarını bir kenara bırakmak zorunda kalır: kendilerinden çalınan efsanevi araba "Dune Buggy".

Fifty Shades Freed (2018)

 

Anastasia (Dakota Johnson) ve Christian (Jamie Dornan) evlenir, ancak Jack Hyde (Eric Johnson) ilişkilerini tehdit etmeye devam eder.

Fifty Shades Darker (2017)

 

Christian içindeki şeytanlarla boğuşurken Anastasia, kendisinden önceki kadınların öfkesi ve kıskançlığıyla yüzleşmek zorundadır.

10 Eylül 2023 Pazar

Le jeu (2018)

 

3,5 çift akşam yemeğinde buluşuyor. Adamlar birbirlerini onlarca yıldır tanıyorlar. Akşam yemeği sırasında 7 cep telefonunu da masanın üzerine koyarak mesaj, çağrı, e-posta vb. paylaşma oyunu oynuyorlar. Beklenmedik sonuçlar, çünkü hepsinin sırları var.

El GUAU (2022)

 

Chema'nın bir görevi vardır: Okulunun yeni kızı Claudia ile çıkmak, böylece okul yılı bitmeden bekaretini ona kaptırabilmek. Mezun olmadan önce hayalini gerçekleştirebilecek mi?

Donnie Brasco (1997)

 

Bir FBI gizli ajanı mafyaya sızar ve kendisini normal hayatı pahasına mafya hayatıyla daha fazla özdeşleştirirken bulur.

9 Eylül 2023 Cumartesi

Ur spår (2022)

 

Stockholm'de orta yaştaki bir hipster, bir antrenman manyağıdır ve 90 km'lik kayak yarışı Vasaloppet için antrenman yapar. Ablası ise tam tersi, işi yok, içki içiyor ama bir kızı var. Aniden sırlar ortaya çıkar ve sözler verilir.

Oh, Ramona! (2019)

 

Andrei adında bir genç bir gençten bir yetişkine geçer.

En dag och en halv (2023)

 

Kızıyla yeniden bir araya gelmek için umutsuz bir teklifle, silahlı bir adam, yabancılaşmış karısının çalıştığı ve onu kaçırdığı tıp merkezine patlar.

The Lovebirds (2020)

 

Bir çift (Issa Rae ve Kumail Nanjiani), bir cinayet gizeminde istemeden gizlendiklerinde ilişkilerinde belirleyici bir an yaşar.