28 Ocak 2024 Pazar

Ambulance (2022) - Ambulans

 

Karısının hastane masraflarını karşılamak için paraya ihtiyacı olan gazi Will Sharp, üvey kardeşi Danny'den yardım ister. Karizmatik bir suçlu olan Danny, bunun yerine ona bir iş teklif eder: Los Angeles tarihinin en büyük banka soygunu: 32 milyon dolar.

27 Ocak 2024 Cumartesi

The Favourite (2018) - Favori


18. yüzyılın başlarında İngiltere, Fransa ile savaş halindedir; buna rağmen ördek yarışı ve ananas yemek gelişmektedir. Zayıf bir Kraliçe Anne (Olivia Colman) tahtta oturmaktadır ve yakın arkadaşı Lady Sarah (Rachel Weisz), Anne'in hasta sağlığı ve değişken öfkesiyle ilgilenirken onun yerine ülkeyi yönetmektedir. Yeni hizmetçi Abigail (Emma Stone) geldiğinde, çekiciliği onu Sarah'ya sevdirir. Sarah Abigail'i kanatları altına alır ve Abigail aristokrat köklerine dönmek için bir şans yakalar. Savaş politikaları Sarah için oldukça zaman alıcı hale gelince, Abigail Kraliçe'nin refakatçisi olarak boşluğu doldurmak için adım atar. Gelişen dostlukları ona tutkularını gerçekleştirme şansı verir ve ne kadının, ne erkeğin, ne politikanın ne de tavşanın yoluna çıkmasına izin verecektir.

21 Ocak 2024 Pazar

Pure Country Pure Heart (2017) - Geçmişe Özlem 3

 

Ada ve Piper Spencer için şarkı söylemek nefes almak kadar doğal. Yetenek ve kararlılıkla kutsanmış bu kız kardeşler, Nashville sahnelerinde performans sergileme hayallerini gerçekleştirmeyi ummaktadır. Ancak kızların hiç bilmediği bir aile sırrı var. Babaları gençlik yıllarında, anneleriyle tanışmadan, deniz kuvvetlerine katılmadan ve yıllar önce Irak'ta hayatını kaybetmeden önce kendi müzikal hayallerinin peşinden koşmuştur. Ada ve Piper babalarını hiç tanıyamamışlardır. Ancak tesadüfen buldukları bir mektup, kızları babalarının gerçekte kim olduğunu keşfetme arayışına sürükler. Babaları hakkındaki gerçekleri ve yaptığı seçimleri öğrendikçe, kendilerini ve ailelerini bir arada tutan özel bağı da daha iyi anlarlar.

20 Ocak 2024 Cumartesi

You Can't Win 'Em All (1970) - Paralı Askerler

 

İki eski ABD Ordusu askeri, Adam Dyer ve Josh Corey, 1922 Türkiye'sinde bir grup Türk paralı askerine katılırlar. Yerel bir vali olan Osman Bey tarafından, üç kızına Smyran'a kadar eşlik etmeleri ve onlara eşlik edecek bir altın sevkiyatını korumaları için tutulurlar. Yerel bir albay olan Elçi'nin altını kendisi için çalmayı planladığından kimsenin haberi yoktur, bu arada isyancı bir general de tüm tarafların peşindedir.

14 Ocak 2024 Pazar

Lift (2024) - Uçuk Bir İş

 

Bir A380 yolcu uçağında taşınan 500 milyon dolarlık külçe altını çalmak için bir araya gelen usta bir hırsız ve Interpol Ajanı eski kız arkadaşını izler.

13 Ocak 2024 Cumartesi

Interceptor (2022) - Önleyici

 

Sert ve gerçeklerle yüzleşmiş Yüzbaşı JJ Collins (Elsa Pataky), Pentagon'daki hayalindeki işten haksız yere atıldıktan sonra kendini Pasifik Okyanusu'nun ortasında tek başına bir nükleer füze önleme üssünün sorumlusu olarak bulur. Eşzamanlı olarak koordine edilen bir saldırı üssün kendisini de tehdit edince Collins, akla hayale gelmeyecek bir planı hayata geçirmeye niyetli eski bir ABD askeri istihbarat subayı olan karizmatik ama sahtekâr Alexander Kessel (Luke Bracey) ile karşı karşıya gelir. Sadece dakikaları kalan Collins, kime güvenebileceğini belirlemek ve Kessel ile gizli paralı askerlerinin sapkın ve korkunç görevlerini tamamlamalarını engellemek için yılların taktik eğitimini ve askeri uzmanlığını kullanmak zorundadır.

12 Ocak 2024 Cuma

Rebel Moon: Part One - A Child of Fire (2023) - İsyan Gezegeni - Birinci Bölüm: Ateşin Çocuğu

 

Uzak bir ayın kıyısındaki barışçıl bir yerleşim, zalim bir yönetici gücün orduları tarafından tehdit edildiğinde, köylüler arasında yaşayan gizemli bir yabancı olan Kora (Sofia Boutella), hayatta kalmak için en iyi umutları haline gelir. Ana Dünya'ya karşı imkansız bir duruş sergilemek için kendisiyle birleşecek eğitimli savaşçılar bulmakla görevlendirilen Kora, farklı dünyalardan gelen ve ortak bir kurtuluş ve intikam ihtiyacını paylaşan yabancılar, isyancılar, köylüler ve savaş yetimlerinden oluşan küçük bir savaşçı grubu toplar. Bütün bir Alemin gölgesi en beklenmedik ayların üzerine düşerken, bir galaksinin kaderi üzerine bir savaş verilir ve bu süreçte yeni bir kahramanlar ordusu kurulur.

11 Ocak 2024 Perşembe

Baby's Day Out (1994) - Bebek Firarda

 

Bebek Bink daha fazlasını isteyemezdi; ona tapan (biraz hastalıklı olsa da tatlı) ebeveynleri var, büyük bir malikanede yaşıyor ve gazetenin sosyal sayfalarında görünmek üzere. Ne yazık ki, dünyadaki herkes ailesi kadar iyi değildir; özellikle de gazetenin fotoğrafçıları gibi davranan üç girişimci çocuk kaçırıcı. Onu kaçırmayı başaran bu üç kişi, kendilerinden bir adım önde olmakla kalmayıp onlardan biraz daha zeki olduğu anlaşılan bu çocuğu ellerinde tutmakta zorlanırlar.

10 Ocak 2024 Çarşamba

La sociedad de la nieve (2023) - Kar Kardeşliği

 

1972 yılında, bir rugby takımını Şili'ye götürmek üzere kiralanan 571 sefer sayılı Uruguay Hava Kuvvetleri uçağı, And Dağları'nın kalbindeki bir buzulun üzerine feci bir şekilde düşer. Kazadan 45 yolcudan sadece 29'u kurtulur ve kendilerini dünyanın en zorlu ortamlarından birinde bulan yolcular hayatta kalmak için aşırı önlemlere başvurmak zorunda kalır.

9 Ocak 2024 Salı

Silber und das Buch der Träume (2023) - Silber ve Rüyalar Kitabı

 

Liv Londra'ya taşındığında, onu rüya seyahati dünyasına çeken gizemli bir grup erkekle tanışır. Liv ve rüya gezginleri grubu en büyük rüyalarını gerçekleştirmek için bir ayin düzenlerler, ancak bu ayin en büyük fedakârlığı gerektirmektedir.

8 Ocak 2024 Pazartesi

The Mummy (2017) - Mumya

 

Kaderi haksız yere elinden alınan kadim bir prenses, acımasız çölün derinliklerindeki bir mahzende güvenli bir şekilde gömülü olmasına rağmen, binlerce yıldır büyüyen kötü niyetini ve insan kavrayışına meydan okuyan dehşetini de beraberinde getirerek günümüzde uyanır.

7 Ocak 2024 Pazar

Wifelike (2022) - Eşim Gibi

 

Yapay insan Meredith, yas tutan dul William'a eşlik etmesi için atandığında, Meredith onun merhum eşi gibi davranacak şekilde tasarlanmıştır. Ancak yapay zeka sömürüsünü sona erdirmek için verilen mücadelede, bir örgüt Meredith'in programlanmasını sabote etmeye çalışır.

6 Ocak 2024 Cumartesi

Un stupéfiant Noël (2023) - İnanılmaz Noel

 

Noel arifesinde Greg, ailesiyle vakit geçirmek yerine bir uyuşturucu çetesine sızmak zorundadır. Noel Baba, kahramanın ailesine yardım etmesi için onu bir Noel filmine gönderir, ancak bir büyü hatası kahramanı Greg'in tehlikeli görevine gönderir.

5 Ocak 2024 Cuma

The Lost City (2022) - Kayıp Şehir

 

Münzevi yazar Loretta Sage, Alan adında yakışıklı bir kapak modelinin yer aldığı popüler macera romanlarında egzotik yerler hakkında yazmaktadır. Alan'la birlikte yeni kitabının tanıtım turundayken Loretta, kendisini son hikâyesindeki antik bir şehrin kayıp hazinesine götürebileceğini uman eksantrik bir milyarder tarafından kaçırılır. Sadece kitap sayfalarında değil, gerçek hayatta da bir kahraman olabileceğini kanıtlamaya kararlı olan Alan, onu kurtarmak için yola koyulur.

4 Ocak 2024 Perşembe

Meet Cute (2022) - Sevimli Rastlaşma

 

Sevdiklerinizin geçmişine yolculuk yapabilseydiniz, travmalarını iyileştirebilseydiniz, sorunlarını çözebilseydiniz ve onları mükemmel bir eşe dönüştürebilseydiniz ne yapardınız?

3 Ocak 2024 Çarşamba

Vesper (2022)

 

Dünya'nın ekosisteminin çöküşünden sonra, felçli babasıyla hayatta kalma mücadelesi veren 13 yaşındaki Vesper, onu zekâsını, gücünü ve biyo-hack yeteneklerini kullanarak bir geleceğe sahip olma olasılığı için savaşmaya zorlayacak bir sırrı olan bir kadınla tanışır.

2 Ocak 2024 Salı

A Christmas Prince: The Royal Baby (2019) - Bir Noel Prensi: Kraliyet Bebeği

 

Aldovia'da Noel zamanı ve bir kraliyet bebeği yolda. Kraliçe Amber (Rose McIver) ve Kral Richard (Ben Lamb) ilk çocuklarının gelişine hazırlanmak için biraz izin almaya hazırlanıyor, ancak önce 600 yıllık kutsal bir ateşkesi yenilemek için Penglia Kralı Tai (Kevin Shen) ve Kraliçe Ming'i (Momo Yeung) ağırlamaları gerekiyor. Ancak Noel arifesinde bir kar fırtınası çıkınca ve paha biçilmez antlaşma kaybolunca barış tehlikeye girer ve kadim bir lanet baş gösterir. Amber, ailesinin ve krallığın güvenliği için saat gece yarısını vurmadan önce hırsızın kim olduğunu bulmak zorunda kalacaktır.

1 Ocak 2024 Pazartesi

A Christmas Prince: The Royal Wedding (2018) - Noel Prensi: Kraliyet Düğünü

 

Richard'ın tahta çıkmasına yardım ettikten bir yıl sonra Amber onun karısı olmak üzeredir. Ama o gerçekten kraliçe olmak için yaratılmış mıdır?