28 Mayıs 2014 Çarşamba

American Ultra (2015)

Küçük bir kasabada yaşayan keş Mike Howell (Jesse Eisenberg) zamanının çoğunu kafayı çekerek ve bir süper kahraman maymun hakkında çizgi roman yazarak geçirmektedir. Mike'ın bilmediği şey ise CIA tarafından ölümcül bir ölüm makinesi olarak eğitildiğidir. Teşkilat onu işine son vermek için hedef aldığında, eski işleyicisi onun gizli yeteneklerini harekete geçirerek yumuşak huylu tembeli ölümcül bir silaha dönüştürür. Şimdi, tamamen şaşırmış olan Mike, yeni keşfettiği yeteneklerini kullanarak kendisini ve kız arkadaşını, CIA tarafından peşine takılan başarısız denekler tarafından harcanmaktan kurtarmak zorundadır.
Original Title (Orijinal Adı)
American Ultra
Also known as (Diğer bir deyişle)
*
Year (Yıl)
2015
Genre
Action, Comedy
Tür
Aksiyon, Komedi
Category (Kategori)
*
Director (Yönetmen)
Nima Nourizadeh
Producer (Yapımcı)
David Alpert, Ray Angelic, Steffen Aumueller, Anthony Bregman, Jason Constantine, Mark Fasano, Kevin Scott Frakes, Jonathan Gardner, Zülfikar Güzelgün, Eda Kowan, Buddy Patrick, Eyal Rimmon, Britton Rizzio, Raj Brinder Singh, Gideon Tadmor
Writer (Yazar)
Max Landis
Composer (Besteci)
*
Actors (Oyuncular)
Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Connie Britton, Topher Grace, John Leguizamo, Walton Goggins, Bill Pullman, Tony Hale, Monique Ganderton, Lavell Crawford, Nash Edgerton, Teri Wyble, Michael Papajohn, Don Yesso, Ilram Choi, Han Soto, Wayne Pére, Billy Slaughter, Tyler Forrest, Johnny McPhail, Stuart Greer, Sadarias Harrell, Tom Bui, Jim Klock, Emanuel Brooks, Sope Aluko, Paul Andrew O'Connor, Mike R. Moreau, Nicolas Bosc, Joseph Fischer, Deidra Sarego, Macee Binns, Mary Elizabeth Runyon, Josh Perrault, Freddie Poole, Brian Wineburger, James Bendishaw, Clayton Fletcher, Kasey Hartzog, Andre Allemand, Stephen Diamond
-
Country (Ülke)
USA (ABD)
Original Language (Orijinal Dil)
English (İngilizce)
Studio (Stüdyo)
PalmStar Entertainment
MPAA
*
URL
http://www.imdb.com/title/tt3316948/
IMDB Rating (IMDB Puanı)
*
Additional Rating (Ek Değerlendirme)
*
Rating (Değerlendirme)
*
Barcode (Barkod)
*
Tags
*
Etiketler
*
Budget (Bütçe)
*
Box Office (Gişe)
*
Release (Vizyon)
*
Release Date (Vizyon Tarihi)
*
Date Added (Eklenen Tarih)
28.5.2014
Seen Date (Görülme Tarihi)
*
Last Modified (Son Güncelleme)
02-02-2024
Tagline
*
Slogan
*
Description
A stoner and his girlfriend's sleepy, small-town existence is disrupted when his past comes back to haunt him in the form of a government operation set to wipe him out.
Açıklama
Onun geçmiş onu silip ayarlanmış bir hükümet operasyonu şeklinde onu uğrak geri geldiğinde bir mücevherci ve onun kız arkadaşı uykulu, küçük kasaba varlığı bozulur.
Comments
*
Yorum
*
Duration (Süre)
*
Screenshots (Ekran Görüntüleri)
*
Fragman - Movie Trailer


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder