12 Mayıs 2014 Pazartesi

Still Alice (2015) - Unutma Beni

Alice Howland, mutlu bir evliliği ve üç yetişkin çocuğu olan ünlü bir dilbilim profesörüdür. Tuhaf bir şekilde kelimeleri ve daha fazlasını unutmaya başladığında her şey değişmeye başlar. Doktoru ona Erken Başlangıçlı Alzheimer Hastalığı teşhisi koyduğunda, Alice ve ailesinin hayatları, bu ölümcül dejeneratif nörolojik rahatsızlık yavaş yavaş ilerleyerek hepsinin korktuğu kaçınılmaz bir sona doğru ilerlerken, üzücü bir meydan okumayla karşı karşıya kalır. Yol boyunca Alice sadece içsel çürümeyle savaşmak için değil, aynı zamanda kalan zamanını en iyi şekilde değerlendirerek sadece yaşamayı değerli kılacak sevgi ve huzuru bulmak için de mücadele eder.
Still Alice (2015)  
Numara: 33
IMDB Puanı:          
Ülke: USA
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Drama
Yönetmen: Richard Glatzer
Oyuncular: Kristen Stewart (Rolü: Lydia Howland), Julianne Moore (Rolü: Dr. Alice Howland), Kate Bosworth (Rolü: Anna), Alec Baldwin (Rolü: Dr. John Howland), Hunter Parrish (Rolü: Tom Howland)
Summary: 
Alice Howland is a renowned linguistics professor happily married with three grown children. All that begins to change when she strangely starts to forget words and then more. When her doctor diagnoses her with Early-onset Alzheimer's Disease, Alice and her family's lives face a harrowing challenge as this terminal degenerative neurological ailment slowly progresses to an inevitable conclusion they all dread. Along the way, Alice struggles to not only to fight the inner decay, but to make the most of her remaining time to find the love and peace to make simply living worthwhile.
-
Eklenme: 12-05-2014
Güncelleme: 26-01-2024
-
Video

-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder