22 Nisan 2015 Çarşamba

Clash of the Titans

Clash of the Titans (2010)
Titanların Savaşı
Numara: 682
IMDb Puanı:
5,8/10 (207722 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 106 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmen: Louis Leterrier
Oyuncular: Sam Worthington (Rolü: Perseus), Liam Neeson (Rolü: Zeus), Ralph Fiennes (Rolü: Hades), Jason Flemyng (Rolü: Calibos / Acrisius), Gemma Arterton (Rolü: Io)
-
Movie Summary:
Princess Andromeda is the daughter of King Cepheus, who has gained a victory against the gods. The vengeful god of the underworld, Hades, demands that Andromeda is offered as a sacrifice or he will unleash the Kraken against Argos. A desperate King Cepheus asks demi-god Perseus to find a way to defeat the Kraken. Perseus accepts the challenge because Hades was responsible for his family's death. He discovers that the way to kill the Kraken lies with getting the head of the gorgon Medusa.
-
Film Özeti
Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaş da dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus, ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades'e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus'un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hadese karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir.
-
Özet 2
Prenses Andromeda tanrılara karşı bir zafer kazanmıştır Kral Cepheus, kızı. Yeraltı, Hades, kinci tanrısı Andromeda bir kurban olarak sunulan ya da o Argos karşı Kraken açığa olacağını gerektirir. Bir umutsuz Kral Cepheus Kraken yenmek için bir yol bulmak için demi-god Perseus sorar. Hades ailesinin ölümünden sorumlu olduğu Kahraman meydan kabul eder. O Kraken öldürmek için bir yol gorgon Medusa'nın başını alma ile yattığını keşfeder.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder