30 Ağustos 2015 Pazar

Searching for Sugar Man - Bir Şarkının Peşinde



Searching for Sugar Man (2012)  
Numara:
1242
IMDb Puanı:
8,2/10 (44135 oy)
Kullanıcı Puanı:
*        
Ülke:
İsveç
Süre:
86 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Müzik, Belgesel, Biyografi
Yönetmen:
Malik Bendjelloul
Oyuncular:
Clarence Avant (Rolü: Himself - Former Chairman of Motown Records), Rodriguez (Rolü: Himself), Stephen 'Sugar' Segerman (Rolü: Himself - Record Shop Owner), Dennis Coffey (Rolü: Himself - Co-Producer, Cold Fact 1970), Mike Theodore (Rolü: Himself - Co-Producer, Cold Fact 1970)
-
Summary:
In the early 1970s, Sixto Rodriguez was a Detroit folksinger who had a short-lived recording career with only two well received but non-selling albums. Unknown to Rodriguez, his musical story continued in South Africa where he became a pop music icon and inspiration for generations. Long rumored there to be dead by suicide, a few fans in the 1990s decided to seek out the truth of their hero's fate. What follows is a bizarrely heartening story in which they found far more in their quest than they ever hoped, while a Detroit construction laborer discovered that his lost artistic dreams came true after all.
-
Google Translate:
1970'lerin başında, Sixto Rodriguez sadece iki iyi aldı ama sigara satan albümleri ile kısa süreli kayıt kariyeri vardı bir Detroit folksinger oldu. O nesiller için pop müzik ikonu ve ilham oldu nerede Rodriguez Bilinmeyen, müzikal bir hikaye Güney Afrika'da devam etti. Uzun intihar ölü olması söylentileri, 1990'larda birkaç taraftarlar kendi kahramanın kaderinin gerçeği aramaya karar verdi. Aşağıda bir Detroit inşaat işçi kaybettiği sanatsal hayalleri sonuçta gerçek geldi keşfetti iken onlar, onlar hiç umut daha kendi arayışı içinde çok daha fazla bulduğu bir tuhaf yüreklendirici bir hikaye.
-
Film Özeti
70'li yılların başlarında farkında olmadan bir müzik efsanesine dönülen Detroit'li bir yerel müzisyenin hikayesini ele alan belgesel, Sixto Rodriguez'in efsaneleşme ve ortadan kaybolma sürecini işliyor.
-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder