4 Eylül 2015 Cuma

Dood van een Schaduw



Dood van een Schaduw (2012)  
Numara:
1259
IMDb Puanı:
7,2/10 (1265 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Diğer İsmi:
Death of a Shadow (İngilizce ismi)
Ülke:
Belçika
Süre:
20 dakika
Konuşulan Diller:
Almanca, Fransızca, Flemenkçe
Tür(ler):
Drama, Savaş, Fantastik, Romantik, Kısa Film
Yönetmen:
Tom Van Avermaet
Oyuncular:
Matthias Schoenaerts (Rolü: Nathan Rijckx), Laura Verlinden (Rolü: Sarah Winters), Peter van den Eede (Rolü: Collector Of Shadows), Benjamin Ramon (Rolü: Daniel Hainaut), Amandine Zurbuchen (Rolü: Nurse)
-
Movie Summary:
Stuck in a dark limbo between life and death, a deceased soldier Nathan Rijckx collects shadows of dying men and women to buy back his own second chance at life. Obsessed by a girl he met the moment before he died, the thought of seeing his beloved again drives the soldier to regain access to the world of the living. But when he discovers that she's already in love with someone else, jealousy clouds his mind and pushes him toward a bitter decision, a decision not without its consequences...
-
Google Translate:
aşam ve ölüm arasında bir karanlık belirsizlik içinde sıkışmış bir ölen asker Nathan Rijckx hayat kendi ikinci bir şans geri almak için erkek ve kadınları ölüm gölgeleri toplar. Ölmeden önce anı tanıştığı kız tarafından takıntılı, yine onun sevgili görme düşüncesi yaşam dünyasına erişim kazanmak için asker sürücüler. O, o başkasına aşık zaten keşfeder Ama, kıskançlık fikrini bulutlar ve sonuçları olmadan, acı bir kararla karşı bir karar onu iter .
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder