6 Eylül 2015 Pazar

Killer Elite - Seçkin Katiller



Killer Elite (2011)
Numara:
1271
IMDb Puanı:
6,5/10 (99193 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
Birleşik Krallık
Süre:
116 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Arapça
Tür(ler):
Aksiyon, Gerilim, Suç
Yönetmen:
Gary McKendry
Oyuncular:
Jason Statham (Rolü: Danny), Clive Owen (Rolü: Spike), Robert De Niro (Rolü: Hunter), Dominic Purcell (Rolü: Davies), Aden Young (Rolü: Meier)
-
Movie Summary:
Loosely based on a true story, Killer Elite pits two of the worlds' most elite operatives - Danny, a ruthless killer-for-hire (Jason Statham) and Hunter, his longtime mentor (Robert De Niro) - against the cunning leader of a secret society of former Special Air Service operatives('Clive Owen'). Covering the globe from Australia to Paris, London and the Middle East, Danny and Hunter are plunged into a highly dangerous game of revenge and deception - where things are not always what they appear to be.
-
Google Translate:
Gevşekçe gerçek hikayesine dayanan, Killer Elite çukurları dünyaların en elit operatörler iki - Danny, acımasız bir katil-için-kiralama (Jason Statham) ve Hunter, onun uzun zamandır akıl hocası (Robert De Niro) - Bir kurnaz lideri karşı eski Özel Hava Servisi operatörler gizli dernek ('Clive Owen'). Şeyler onlar için ne görünür her zaman değil - Paris, Londra ve Ortadoğu, Danny ve Hunter Avustralya'dan dünya Kapsayan intikam ve aldatma çok tehlikeli bir oyun daldı edilir.
-
Film Özeti
İngiliz Gizli Servisi'nin eğitimli ve emekli üyelerinden biri (Jason Statham), kendisini yetiştiren kişi (Robert De Niro) zor durumda kalınca bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Fakat dostunu kurtarmak için girişeceği bu macerada, karşısında en az kendisi kadar yetenekli bir diğer ajan bulunmaktadır. Dostunu kurtarmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır.
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder