13 Eylül 2015 Pazar

Noel



Noel (2004)  
Numara:
1334
IMDb Puanı:
6,3/10 (6404 oy)
Kullanıcı Puanı:
5,0/10
Ülke:
ABD
Süre:
96 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Drama
Yönetmen:
Chazz Palminteri
Oyuncular:
Susan Sarandon (Rolü: Rose Collins), Paul Walker (Rolü: Mike Riley), Penélope Cruz (Rolü: Nina Vasquez), Alan Arkin (Rolü: Artie), Marcus Thomas (Rolü: Jules Calvert)
-
Movie Summary:
Christmas Eve in New York, and the lonely divorced publisher, Rose Collins, needs a miracle to improve the health of her mother, interned in a hospital with Alzheimers. She feels sorry for another patient and meets his visitor. Meanwhile, Nina Vasquez breaks her engagement with her beloved fiancé Mike due to his suffocating jealousy, but misses him. Mike is stalked by a stranger, bartender Artie Venzuela. The poor Jules arranges to spend Christmas Eve in the hospital, where he spent the best Christmas of his life when he was a teenager. The lives of some of these characters cross with others along the night.
-
Film Özeti
“Noel”, hayattan bezmiş şekilde yaşayıp giden ve mucize arayışında olan beş New Yorklu’nun bir Noel arifesinde kesişen ve Noel'in büyüsüyle hareketlenen yaşamları çevresinde gelişen, sevgi, bağışlama, umut ve mucizeler üzerine bir film. Manhattan’lı bu beş kişi, birbirlerinden aldıkları küçük destekler sayesinde Noel’in gerçek anlamını kavrarlar. Jules, nihayet geçmişini geride bırakma cesaretini bulurken, Artie’nin trajik hikayesi Mike’a kıskançlığın ne gibi sonuçlar doğurabileceğini gösterecek ve onun Nina ile olan ilişkisini yeni bir gözle değerlendirmesini sağlayacaktır. Rose ise tesadüfen karşısına çıkan Charlie sayesinde Noel’de hiç kimsenin gerçekten yalnız olmadığını anlayacaktır
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder