13 Eylül 2015 Pazar

Ocean's Eleven



Ocean's Eleven (2001)  
Numara:
1330
IMDb Puanı:
7,8/10 (366450 oy)
Kullanıcı Puanı:
6,0/10
Ülke:
ABD
Süre:
116 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, İtalyanca, Kantonca
Tür(ler):
Gerilim, Suç
Yönetmen:
Steven Soderbergh
Oyuncular:
George Clooney (Rolü: Danny Ocean), Bernie Mac (Rolü: Frank Catton), Brad Pitt (Rolü: Rusty Ryan), Mark Gantt (Rolü: Bartender), Elliott Gould (Rolü: Reuben Tishkoff)
-
Movie Summary:
Danny Ocean wants to score the biggest heist in history. He combines an eleven member team, including Frank Catton, Rusty Ryan and Linus Caldwell. Their target? The Bellagio, the Mirage and the MGM Grand. All casinos owned by Terry Benedict. It's not going to be easy, as they plan to get in secretly and out with $150 million.
-
Film Özeti
Danny Ocean hapisten yeni çıkmış bir soyguncudur. Ancak Danny’nin hapisten çıkınca giriştiği ilk şey tarihin en büyük kumarhane soygununu gerçekleştirmeye çalışmak olacaktır. Danny, rakiplerine karşı acımasızlığı ile ünlü Terry Benedict isimli adamın Las Vegas’ta ki 3 kumarhanesini birden aynı gecede soymayı planlamaktadır.
Bunun için eski ortağı Rusty ile temasa geçer. Rusty ve Danny bu imkansız gereken soygunu gerçekleştirebilmek için her biri işinde uzman olan isimlerden oluşan bir takım oluştururlar. 11 kişiden oluşan bu takım soygunu başarıyla gerçekleştirirse her biri hayatının sonuna kadar yetecek paraya sahip olacaktır. Ancak başarısız olur da yakalanırlarsa Terry Benedict’in hışmına uğrayacaklardır.
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder