16 Eylül 2015 Çarşamba

Red Faction: Origins



Red Faction: Origins (2011)  
Kızıl Savaşçılar
Numara:
1386
IMDb Puanı:
5,2/10 (3142 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
ABD
Süre:
88 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Bilim-Kurgu
Yönetmen:
Michael Nankin
Oyuncular:
Brian J. Smith (Rolü: Jake Mason), Danielle Nicolet (Rolü: Tess De La Vega), Kate Vernon (Rolü: The Matriarch), Tamzin Merchant (Rolü: Lyra), Devon Graye (Rolü: Leo)
-
Movie Summary:
On a Mars colony in the year 2145, an officer in a rebel militia discovers that his sister, who was abducted a dozen years before, is still alive and has been raised as a soldier whose goal is to bring about the destruction of her brother's faction.
-
Film Özeti
Alec Mason'ın Mars kolonilerine özgürlüğünü kazandırmasının üzerinden 25 yıl, düşmanlarının karısını öldürüp kızı Lyra'yı kaçırmasının üzerinden 12 yıl geçti. Alec'in hayatta kalan oğlu Jake Mason ve Red faction milislerinden bir tünellerin altını üstüne getirdikten sonra 25 yılın ardından kaçırılan kız kardeşinin hala hayatta olduğunu öğrenir. Çok güçlü bir düşman gezegen boyunca yayılırken Jake kız kardeşini aramaya koyulur fakat kız kardeşinin düşman tarafına geçip Red Faction ordusunu yok etmek isteyen bir düşman olduğunu fark eder. Şimdi Jake hem bu savaşla mücadele etmeli hem de bir şekilde ailesini yeniden bir araya getirmelidir.Alec Mason'ın oğlu Jake'in kaçırılan kız kardeşini bulma girişimini ve öldürülen annesinin intikamını alma çabasını anlatan film Red Faction Origins oyunundan esinlenilerek yapılmış..
-
Eklenme Tarihi:
16.09.2015
Güncelleme Tarihi:
16.09.2015
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder