16 Eylül 2015 Çarşamba

Serving Sara



Serving Sara (2002)  
Tehlikeli Dişi
Numara:
1375
IMDb Puanı:
5,2/10 (13560 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
Almanya
Süre:
99 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, İspanyolca
Tür(ler):
Komedi, Romantik
Yönetmen:
Reginald Hudlin
Oyuncular:
Matthew Perry (Rolü: Joe Tyler), Elizabeth Hurley (Rolü: Sara Moore), Vincent Pastore (Rolü: Tony), Bruce Campbell (Rolü: Gordon Moore), Cedric the Entertainer (Rolü: Ray Harris)
-
Movie Summary:
When Sara is served divorce papers while she is in New York, she is stunned. Not about to lose the fortune she amassed with her self-serving Texas husband, she makes an offer to her process server, Joe that sets them off on a wild trip across the country.
-
Film Özeti
Joe Tyler (Matthew Perry) belki de dünyadaki en kötü işlerden biri ile uğraşmaktadır. Ama bunun için elinden pek de fazla bir şey gelmez. Aşağılık ve kirli yollarla da olsa dahice metodlar kullanarak hizmet verdiği insanların resmi evraklarının peşinden koşmaktadır. Sara Moore (Elizabeth Hurley) ise Joe'nun yeni kurbanıdır. Ortağı Gordon (Bruce Campbell), çok zengin bir sığır çiftliği sahibidir ve Joe'yu Sara'nın bu paradan faydalanmasını engellemek için kiralamıştır.En başta Sara, onu neyin vurduğunu belki de yaşadığı şokun etkisi geçtiğinde anlayacaktı, hatta karşı atağa da kalkabilirdi. Çünkü söz konusu olan Gordon ile birlikte kazandıkları paraydı... Ama ona bir şeyler engel oluyordu... Belki de gerçek bu aşktı...
-
Eklenme Tarihi:
16.09.2015
Güncelleme Tarihi:
16.09.2015
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder