18 Eylül 2015 Cuma

The Abyss



The Abyss (1989)  
Derinlik Sarhoşluğu
Numara:
1410
IMDb Puanı:
7,6/10 (122735 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
ABD
Süre:
145 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Gerilim, Drama, Bilim-Kurgu, Macera
Yönetmen:
James Cameron
Oyuncular:
Ed Harris (Rolü: Virgil 'Bud' Brigman), Mary Elizabeth Mastrantonio (Rolü: Lindsey Brigman), Michael Biehn (Rolü: Lt. Hiram Coffey), Leo Burmester (Rolü: Catfish De Vries), Todd Graff (Rolü: Alan 'Hippy' Carnes)
-
Movie Summary:
An American nuclear submarine encounters an alien species, which coincidentally causes massive electrical and hydraulic malfunctions, causing the sub to crash into an underwater cliff and sink. The navy asks the workers of a nearby underwater oil rig who are joined by a number of navy SEALS to locate and investigate the cause of the crash. As the crew embark on their mission, they encounter a number of difficulties and discover that they may not be alone. There is something else down there.
-
Film Özeti
Soğuk Savaş dönemi sırasında bir Amerikan nükleer denizaltısı bilinmeyen bir düşmanın saldırısına uğrar ve deniz tabanına oturur. Amerikan donanması yakınlardaki bir petrol istasyonunun çalışanlarından olayın sebebini araştırmalarını ister ve onlara destek olarak bir özel tim ve yüksek teknolojiyle donatılmış bir araştırma denizaltısı gönderir. Elde ettikleri veriler ve tesbitleri sonucunda takım 'kaza'nın sebebinin dünya dışı varlıkların saldırısı olabileceği yargısına varır, fakat araştırmalarında ilerleyebilmek için 'Abyss' adı verilen derin sualtı kanyonuna girmek zorundalardır.
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder