20 Eylül 2015 Pazar

The Mask of Zorro



The Mask of Zorro (1998)  
Maskeli Kahraman Zorro
Numara:
1446
IMDb Puanı:  
6,7/10 (125137 oy)
Kullanıcı Puanı:
5,0/10
Ülke:
ABD
Süre:
136 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Aksiyon, Gerilim, Komedi, Macera, Western, Romantik
Yönetmen:
Martin Campbell
Oyuncular:
Stuart Wilson (Rolü: Don Rafael Montero), Tony Amendola (Rolü: Don Luiz), Anthony Hopkins (Rolü: Don Diego de la Vega / Zorro), Julieta Rosen (Rolü: Esperanza de la Vega), Antonio Banderas (Rolü: Alejandro Murrieta / Zorro)
-
Movie Summary:
The original Zorro, Don Diego de la Vega, is captured and imprisoned just as Spain
concedes California to Santa Anna. 20 years go by and his mortal enemy, Don Rafael Montero, returns to California with a plan to become wealthy at the expense of the peasants. The original Zorro escapes from prison and trains a new Zorro to take his place. Much swashbuckling and derring-do ensues.
-
Film Özeti
Don Diego Dela Vega nın California da efsanevi ve romantik bir kahraman Zorro olarak, İspanyol zulmüne karşı savaşmaya başladıktan bu yana tam yirmi yıl geçmiştir. Yıllarını hapiste geçiren Don Diego, güçlü İspanyol Vali Don Rafael Montero yu durdurabilmek için bir çare bulmak zorundadır. Aklına gelen ilk çözüm ise gerçekten mükemmeldir. Kendine bir halef bulacak ve onu yeni Zorro olarak yetiştirerek İspanyolların belası haline getirecektir. Bu amaçla işe koyulan Don Diego belalı bir geçmişe sahip olan haydut Alejandro Murieta yı bulur. Genç adamı adeta yeniden yaratan Don Diego, ezeli rakibi Don Montero ya unutamayacağı bir ders vermek amacındadır...
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder