18 Şubat 2016 Perşembe

Louder Than Bombs (2015)



Louder Than Bombs
(2015)
Numara:
2104
IMDb Puanı:    
7,2/10
(1282 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
Norveç
Süre:
109 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, Fransızca, Norveççe
Tür(ler):
Drama
Yönetmen:
Joachim Trier
Oyuncular:
Amy Ryan (Rolü: Hannah Brennan), Jesse Eisenberg (Rolü: Jonah), Rachel Brosnahan (Rolü: Erin), Ruby Jerins (Rolü: Melanie), Gabriel Byrne (Rolü: Gene Reed)
Storyline:
An upcoming exhibition celebrating photographer Isabelle Reed three years after her untimely death, brings her eldest son Jonah back to the family house - forcing him to spend more time with his father Gene and withdrawn younger brother Conrad than he has in years. With the three of them under the same roof, Gene tries desperately to connect with his two sons, but they struggle to reconcile their feelings about the woman they remember so differently.
Boy oranı:
1.85:1
-
Türkçe Adı:
Sessiz Çığlık
Vizyon Tarihi (Türkiye):
12 Şubat 2016
Kısa Özet:
Ünlü bir savaş fotoğrafçısı olan Isabelle Reed, zamansız bir trafik kazası sonucu hayatını kaybedeli 3 yıl olmuştur. Reed'in anısına düzenlenecek bir fotoğraf sergisinin açılışı yaklaşırken, Reed'in büyük oğlu Jonah (Jesse Eisenberg), uzun zaman sonra babası Gene (Gabriel Byrne) ve içine kapanık kardeşi Conrad'in (Devin Druid) yanına gelir. Aynı aileden olmalarına rağmen mesafeli bir ilişkileri olan ve Isabelle'i çok farklı şekilde hatıralarında yaşatan bu üç kişiyi birbirine yaklaştırmak için Gene elinden geleni yapacaktır: Hem kendisini çok sevmeyen çocuklarıyla arasını düzeltmek, hem de 2 oğlunun birbirleriyle daha samimi olabilmelerini sağlamak için.
--
Eklenme Tarihi:
18 Şubat 2016 Perşembe
Güncelleme Tarihi:
18 Şubat 2016 Perşembe
Etiketler:
Drama, 2015, z-sonra-güncellenecek
Fragman - Trailer
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder