24 Temmuz 2016 Pazar

Our Kind of Traitor (2016)

Orijinal Adı (Original Name):
Our Kind of Traitor
Yıl (Year):
2016
IMDb Link:
http://www.imdb.com/title/tt1995390/
IMDB No:
1995390
Trailer Link (IMDb):
http://www.imdb.com/video/imdb/vi1380693273
Numara (Number):
2300
IMDb Puanı (IMDb Rating):
6,4/10
Oy (Vote):
2315 oy
Kullanıcı Puanı (User Rating):
0
Türkçe Adı (Turkish Name):
Hain
Ülke:
İngiltere
Süre (Minutes):
108 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, Fransızca, Rusça
Tür(ler):
Gerilim
Yönetmen (Director):
Susanna White
Oyuncular (Cast):
Radivoje Bukvic (Rolü: Misha), Stellan Skarsgård (Rolü: Dima), Dolya Gavanski (Rolü: Olga), Grigoriy Dobrygin (Rolü: The Prince), Velibor Topic (Rolü: Emilio Del Oro)
Kısa Özet (Summary):
Öğretmen Perry Makepeace (Ewan McGregor) ve sevgilisi Gail Perkins (Naomie Harris) Fas'ta tatilde bulundukları sırada Dima (Stellan Skarsgård) adlı bir Rus'la tanışırlar. İlk bakışta dost canlısı bir zengin gibi görünen adamın başka niyetleri olduğu kısa zamanda anlaşılır, Dima Rus mafyasının bir üyesidir ve patronu tarafından ölümüne karar verilmiştir. Kendisi ve ailesini kurtarabilmek için tek umudu, mafyanın Londra'daki bütün kara para aklama faaliyetlerini İngiliz MI6 servisine sızdırarark İngiltere'den korunma ve sığınma talep etmektir. Bu amaçla Perry'e çok gizli bilgilerin yer aldığı bir disk verir ve yetkililere iletmesini ister. Ancak bu masum yardım, Perry'nin İngiliz gizli servisi ve Rus mafyası arasında kalmasına ve hayatının tehlikeye girmesine neden olacak bir gerilimli bir yolculuğa çıkmasına neden olacaktır.
Boy Oranı (Aspect ratio):
2.35:1
**
Also known as:
Un traître idéal
Genre:
Thriller
Producer:
*
Writer:
John le Carré, Hossein Amini
Composer:
*
Actors:
Carlos Acosta, Radivoje Bukvic, Stellan Skarsgård, Mariya Fomina, Dolya Gavanski, Grigoriy Dobrygin, Velibor Topic, Pawel Szajda, Ewan McGregor, Naomie Harris, Alec Utgoff, Marek Oravec, Mihhail Sibul, Jana Perez, Tony Tennant
Country:
UK, France
Original Language:
English
Studio:
StudioCanal
MPAA:
Rated R for violence, language throughout, some sexuality, nudity and brief drug use
Tags:
male frontal nudity, male rear nudity, male nudity, based on novel
Budget:
0
Box office:
2.787.256
Release date:
13.05.2016
Date Added:
24.07.2016
Last modified:
24.07.2016
Tagline:
Who can you trust with the truth?
Description:
When Peter and his girlfriend, Gail, cross paths with the charismatic Dima on their Moroccan holiday, the forceful Russian is quick to challenge Peter to a friendly game of tennis. But this innocuous contest is not all it seems - Dima is a long-time servant of the Russian mafia, whose new boss, 'The Prince', wants him and his family dead. His only hope is to ask the unsuspecting Peter to broker him sanctuary with the British intelligence services, in return for exposing a vein of corruption that runs right to the heart of the City of London. Soon they find themselves on a tortuous journey through Paris to a safe house in the Swiss Alps and, with the might of the Russian mafia closing in, begin to realise this particular match has the highest stakes of all...
***
Uyarı:
Bu blogda yayınlanan tüm bilgiler sadece bilgilendirme amacıyla yayınlanmaktadır. Bu bilgilerin tamlığı, güvenilirliği ve doğruluğu hakkında herhangi bir garanti vermez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder