31 Mart 2023 Cuma

Oyunbozan (2000)

 

Bir sokak çetesi tarafından rehin alınan genç bir taksi şoförüne gangster olma fırsatı verilir. Elinden büyümüş, şiir yazmayı ve ünlü şairlere eşlik etmeyi seçiyor, ancak bu sadece idolü çete şefi tarafından hedef alınana kadar.


Muhsin Bey (1987)


Safkan bir taşralı olan Ali Nazik, İstanbul'a göç eder ve ilk albümünü yapmak için prodüktör Muhsin Kanadıkırık ile tanışır.

29 Mart 2023 Çarşamba

Chor Nikal Ke Bhaga (2023)


Elmas çalmak ve kendilerini bir tefecinin pençesinden kurtarmak için görevlendirilmiş bir uçuş görevlisi ve iş ortağı. Havada 40.000 fitte, soygun korkunç bir şekilde ters gider ve bir rehine durumuna dönüşür.

Her (2013)

Theodore, boşanmasının son aşamalarında olan yalnız bir adamdır. Mektup yazarı olarak çalışmadığı zamanlarda boş zamanını video oyunları oynayarak ve ara sıra arkadaşlarıyla takılarak geçirir. Dünyanın ilk yapay zekalı işletim sistemi olarak tanıtılan yeni OS1'i satın almaya karar veriyor, "Bu sadece bir işletim sistemi değil, bir bilinç" diyor reklamda. Theodore, kendisini OS1'in arkasındaki ses olan Samantha'nın içine çekilirken bulur. Birlikte vakit geçirmeye başladıklarında yakınlaşırlar ve sonunda kendilerini aşık bulurlar. İşletim sistemine aşık olan Theodore, kendisini hem büyük neşe hem de şüphe duygularıyla uğraşırken bulur. Bir işletim sistemi olarak Samantha, Theodore'a diğerlerinin sahip olmadığı şekillerde yardım etmek için kullandığı güçlü bir zekaya sahiptir, ancak bir işletim sistemine aşık olma konusundaki iç çatışmasıyla başa çıkmasına nasıl yardımcı olabilir?

26 Mart 2023 Pazar

Jurassic World: Dominion (2022)

 


Isla Nublar'ın yok edilmesinden dört yıl sonra, Biosyn ajanları Maisie Lockwood'un izini sürmeye çalışırken, Dr Ellie Sattler genetiğiyle oynanmış dev bir böcek sürüsünü araştırıyor.

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018)

 


Adanın sönmüş yanardağı kükreyerek canlanmaya başlayınca Owen ve Claire, geri kalan dinozorları yok olma düzeyindeki bu olaydan kurtarmak için bir seferberlik başlatır.

Police Academy: Mission to Moscow (1994)

 


Rus hükümeti, Mafya ile başa çıkmalarına yardımcı olmaları için Polis Akademisi'nin (1984) gazilerini işe alır.

Police Academy 6: City Under Siege (1989)


Üç beceriksiz salak bir büyükşehir suç dalgasını başarıyla düzenlediğinde, beceriksiz öğrenciler sokaklara dökülüyor.

Police Academy 5: Assignment: Miami Beach (1988)

 


Polis Akademisi'nin komutanı Miami Beach'teki bir polis toplantısında onurlandırılacak. Havaalanında içinde çalıntı elmasların olduğu yanlış bir çanta seçer. "Sahipleri" onları geri istiyor.

Police Academy 4: Citizens on Patrol (1987)

 


Uyumsuz Polis Akademisi (1984) mezunları, bir kez daha sokakları saran suçla savaşmak için bir grup sivil gönüllüyü eğitmekle görevlendirilir.

Police Academy 3: Back in Training (1986)

 


Komutan Lassard'ın Polis Akademisi'nin (1984) mezunları, yeni askerler yetiştirmek ve kapanmasını önlemek için okula geri döner.

Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

 

Kasabaya yeni bir çete taşındığında onları durdurmak çılgın polis ekibine düşer.

Police Academy (1984)

Amerika'da bulunan kent valisi değişik bir karar alarak polis olmak isteyenleri hiç bir şartta bağlı kalmadan akademiye alacağı konusunda duyuru yapar. Tabi bunu duyan şehrin dört tarafından insanlar akın ederek polis olma yarışı içerisine girecektir. Sizce bu durum nasıl bir sorun ortaya çıkaracaktır