31 Ocak 2015 Cumartesi

13 Going on 30



13 Going on 30 (2004)  
Keşke 30 Olsam
Numara: 518
IMDb Puanı: 6.1/10 (98209 oy)
Kullanıcı Puanı:          
Ülke: USA,
Süre: 98 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Portekizce
Tür(ler): Komedi, Fantastik, Romantik
Yönetmen: Gary Winick
Oyuncular: Jennifer Garner (Rolü: Jenna Rink), Mark Ruffalo (Rolü: Matt Flamhaff), Judy Greer (Rolü: Lucy Wyman), Andy Serkis (Rolü: Richard Kneeland), Kathy Baker (Rolü: Bev Rink)
-
Summary: After total humiliation at her thirteenth birthday party, Jenna Rink wants to just hide until she's thirty. Thanks to some wishing dust, Jenna's prayer has been answered. With a knockout body, a dream apartment, a fabulous wardrobe, an athlete boyfriend, a dream job, and superstar friends, this can't be a better life. Unfortunetly, Jenna realizes that this is not what she wanted. The only one that she needs is her childhood best friend, Matt, a boy that she thought destroyed her party. But when she finds him, he's a grown up, and not the same person that she knew.
-
Çoğu insan için, 13 yaş daha dün gibidir. Jenna Rink içinse, bu, gerçeğin ta kendisi.
 1987 yılıdır ve Jenna 13 yaşında, kadınlığın eşiğinde bir genç kızdır. Sorun şudur ki yetişkinlik çarçabuk gelmemektedir. Jenna anne babası tarafından bunaltılmakta, okulun popüler çocukları ve adını bile doğru dürüst bilmeyen aşkı tarafından görmezden gelinmektedir. En iyi arkadaşı ve komşusu Matt Flamhaff’ten başka zaman geçirecek kimsesinin olmamasından sıkılan Jenna, 13. yaş gününe okulun havalı çocuklarını davet eder. Ama parti tam bir felakettir. “Cennette Yedi Dakika” oyunu için dolaba kilitlenen Jenna orada tek başına bırakılır ve kendini küçük düşmüş hisseder.
 Dolapta yalnız kalan Jenna tüm kalbiyle bir dilek tutar: Bir yetişkin olsam da, hep istediğim hayata kavuşsam diye geçirir içinden.
 Mucizevi bir şekilde dileği gerçek olur...
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder