5 Eylül 2015 Cumartesi

Jersey Girl - Babasının Kızı



Jersey Girl (2004)  
Numara:
1263
IMDb Puanı:
6,2/10 (51261 oy)
Kullanıcı Puanı:
*    
Ülke:
ABD
Süre:
102 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Drama, Komedi, Romantik
Yönetmen:
Kevin Smith
Oyuncular:
Betty Aberlin (Rolü: Teacher), Paulie Litt (Rolü: Bryan), Christian Fan (Rolü: Boy #3), Raquel Castro (Rolü: Gertie Trinke), Ben Affleck (Rolü: Ollie Trinke)
-
Movie Summary:
Ollie Trinkie is a publicist, who has a great girlfriend, Gertrude, whom he marries and they are expecting a baby but while he is looking forward to being a father, he doesn't lighten his workload. Gertrude gives birth but dies in the process. Ollie doesn't live up to his responsibilities as a father. Eventually the strain and pressure of losing his wife and being a father gets to him and he has breakdown, which leads to his termination. So with nothing much to do he tries to be good father to his daughter, Gertie. He also meets a young woman name Maya, who likes him but he is still not over his wife.
-
Google Translate:
Ollie Trinkie o evlenir ve bir bebek bekliyoruz kime harika bir kız arkadaşı, Gertrude, sahip bir gazeteci, ama o bir baba olmak için sabırsızlanıyorum iken, onun iş yükünü hafifletmek değil. Gertrude doğurur ama süreç içinde ölür. Ollie baba olarak sorumluluklarını kadar canlı değil. Sonunda Karısını kaybeden ve bir baba olmanın gerilme ve basınç ona alır ve onun fesih yol açan arıza vardır. Yapmak için çok şey yüzden kızına, Gertie iyi bir baba olmaya çalışıyor. O da onu seviyor genç bir kadın adı Maya, karşılayan fakat karısı üzerinde hâlâ değildir.
-
Film Özeti
Ollie Trinke'nin tüm yaşamı, iş dışındaki zamanlarda karısı ve kızıyla geçerken, beklenmedik bir ölüm yaşamını altüst eder. Karısının ardından kızıyla birlikte daha mütavazi bir yaşam için baba evine geri döner. Artık hayatının anlamı küçük kızı olmuştur. Zamanla genç bir kadın, video dükkanında tezgahtar olarak çalışan Maya da yaşamına yeni anlamlar katacaktır..
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder