5 Eylül 2015 Cumartesi

Julie & Julia



Julie & Julia (2009)  
Numara:
1264
IMDb Puanı:
7,0/10 (73062 oy)
Kullanıcı Puanı:
*        
Ülke:
ABD
Süre:
123 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, Fransızca
Tür(ler):
Drama, Romantik, Biyografi
Yönetmen:
Nora Ephron
Oyuncular:
Meryl Streep (Rolü: Julia Child), Amy Adams (Rolü: Julie Powell), Stanley Tucci (Rolü: Paul Child), Chris Messina (Rolü: Eric Powell), Linda Emond (Rolü: Simone Beck)
-
Movie Summary:
Julia Child and Julie Powell - both of whom wrote memoirs - find their lives intertwined. Though separated by time and space, both women are at loose ends... until they discover that with the right combination of passion, fearlessness and butter, anything is possible.
-
Google Translate:
Julia Child ve Julie Powell - anılarını yazdı her ikisi de - iç içe hayatlarını bulabilirsiniz. Zaman ve mekan ayrılmış olsa da tutku, korkusuzluk ve tereyağı sağ kombinasyonu ile, her şeyin mümkün olduğunu keşfetmek kadar, her iki kadın ... gevşek ucunda bulunmaktadır.
-
Film Özeti
İki gerçek hikayeden yola çıkan film, farklı zaman dilimlerinde yaşayan ve kendi zaman dilimlerinde benzer mücadeler vermiş olan iki kadının hikayesini merkez alıyor. Zaman ve mekan olarak ayrı olsalarda hayatları iç içe geçen bu iki kadın, bizlere tutku ve cesaretle herşeyin başarılabileceğini gösteriyor. Başrollerinde sinemanın yaşayan efsanelerinden Meryl Streep ve başarılı oyuncu Amy Adams'ın yer aldığı filmde komedi, dram, romantizm gibi farklı türler bir arada kullanılmış...
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder