21 Nisan 2016 Perşembe

Criminal (2016)

Criminal
(2016)  
Numara:
2176
IMDb Puanı:    
6,5/10
(1707 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Türkçe Adı:
Suçlu
Ülke:
Birleşik Krallık
Süre:
113 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Aksiyon, Gerilim, Drama, Bilim-Kurgu, Suç, Gizem
Yönetmen:
Ariel Vromen
Oyuncular:
Kevin Costner (Rolü: Jericho Stewart), Gary Oldman (Rolü: Quaker Wells), Tommy Lee Jones (Rolü: Dr. Franks), Ryan Reynolds (Rolü: Bill Pope), Jordi Mollà (Rolü: Xavier Heimdahl)
Kısa Özet:
Tehlikeli bir bilgisayar korsanını takip etmekte olan CIA ajanı Bill Pope (Rya Reynolds), gizemli bir şekilde öldürülür. Korsanın yeriyle ilgili çok önemli bilgilere sahip ajanın bütün yetenekleri ve hafızası, deneysel bir yöntem aracılığıyla tehlikeli bir suçlu olan Jericho Stewart'a (Kevin Costner) aktarılır. Ancak ajanın özel anıları da işin içine girince Stewart'ın karakteri yavaş yavaş değişime uğramaya başlar.
Boy oranı:
2.35:1
--
Storyline:
Bill Pope (Ryan Reynolds) is a CIA agent on a mission in Germany tracking down a shadowy hacker nicknamed "The Dutchman." When he gets mysteriously ambushed and killed, an experimental procedure is used to transfer his memories into dangerous ex-convict Jericho Stewart (Kevin Costner). When he wakes up with the CIA agent's memories, his mission is to find The Dutchman and eliminate him before the hacker launches ICBM's and starts World War III. But complications soon arise and the mission turns personal.
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder