26 Nisan 2016 Salı

Kor (2016)

Orijinal Adı:
Kor
Yıl:
2016
IMDb Link:
http://www.imdb.com/title/tt5599818/
Trailer Link (IMDb):
*
**
Numara:
2185
IMDb Puanı:
6,9/10
Oy:
60 oy
Kullanıcı Puanı:
*
Türkçe Adı:
*
İngilizce Adı:
*
Ülke:
Türkiye
Süre:
145 dakika
Konuşulan Diller:
Türkçe
Tür(ler):
Drama
Yönetmen:
Zeki Demirkubuz
Oyuncular:
Dolunay Soysert (Rolü: Zuhal), Genco Özak (Rolü: Muhasebevi), Aslıhan Gürbüz (Rolü: Emine), Caner Cindoruk (Rolü: Cemal), Taner Birsel (Rolü: Ziya)
Kısa Özet:
Kocası Cemal yaşadığı çöküşün ardından, bir iş için gittiği Romanya´da tutuklanınca, acilen ameliyat olması gereken hasta çocuğuyla bir başına kalan Emine, elişi aldığı atölyede kocasının eski patronu Ziya ile karşılaşır. Ziya bir zamanlar çok hoşlandığı kadının ve çocuğunun durumunu öğrenince kayıtsız kalmaz. Cemal aylar sonra İstanbul´a döndüğünde, Emine konfeksiyon atölyesinde çalışmaktadır ve çocuğu sağlıklıdır. Ancak, tesadüfen bulduğu hastane faturası, Ziya´nın çocuğunu ameliyat ettirdiğini öğrenmesine ve Emine´nin bunu gizlediğinin ortaya çıkmasına neden olur. Başına gelenlerden zaten Ziya´yı sorumlu tutan ve Emine´yi deli gibi kıskanan Cemal, altında başka korkular taşıdığı bu durumla yüzleşmeyi mi yoksa görmezden gelmeyi mi seçecektir?
Boy oranı:
2.55:1
Storyline:
When her husband Cemal is arrested in Romania, Emine is left alone with their child who needs immediate surgery. She takes a job as a needle worker at a garment workshop where she comes across Ziya, her husband's former boss. He can't stay indifferent when he learns what the woman he once fancied is going through. When Cemal returns months later, he finds Emine working at the garment workshop and their son healthy. A hospital bill he accidentally sees reveals that Ziya has paid for the surgery and Emine hid this fact. Will Cemal, who already blames Ziya for what he went through and is extremely jealous of Emine, be able to confront this situation or choose to ignore it?
Fragman:
https://www.izlesene.com/video/kor-ember-fragman/9276532
Eklenme Tarihi:
26.04.2016
Güncelleme Tarihi:
**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder