3 Ocak 2016 Pazar

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (2011)



Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked (2011)
Numara:
2058
IMDb Puanı:  
4,4/10
(21030 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
ABD
Süre:
87 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Müzik, Komedi, Macera, Fantastik, Animasyon, Aile
Yönetmen:
Mike Mitchell
Oyuncular:
Jason Lee (Rolü: Dave), David Cross (Rolü: Ian), Jenny Slate (Rolü: Zoe), Justin Long (ses Alvin), Matthew Gray Gubler (ses Simon)
Storyline:
Playing around while aboard a cruise ship, the Chipmunks and Chipettes accidentally go overboard and end up marooned in a tropical paradise. They discover their new turf is not as deserted as it seems.
--
Türkçe Adı:
Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası
Vizyon Tarihi (Türkiye):
16 Aralık 2011
Kısa Özet:
Film Özeti
Alvin ve sevimli sincap arkadaşları geri dönüyor! Lüks bir Mavi Yolculuk gemisinde, ortalığı birbirine katarak seyahat ederken başlarını gene belaya sokan sincaplar kendilerini bu kez ıssız, tropik bir adada buluyorlar. Adanın dört bir yanında dişlerine göre yemek arayan sevimli yaratıklar, bir yandan eve itmenin yolunu bulmaya çalışırken diğer yandan cennet gibi görünen bu adanın o kadar da arkadaş canlısı olmadığını fark ederler. Yönetmenliğini Mike Mitchell'ın üstlendiği serinin bu filminin senaristliğini ise Kung Fu Panda'nın da yapımcısı ve senaristleri olan Jonathan Aibel ve Glenn Berger üstleniyor. Sincaplar dışında filmin gerçek oyuncuları arasında Jason Lee, Alyssa Milano ve David Cross yer alıyor...
--
Eklenme Tarihi:
3 Ocak 2016 Pazar
Güncelleme Tarihi:
3 Ocak 2016 Pazar
Etiketler:
Müzik, Komedi, Macera, Fantastik, Animasyon, Aile, z-sonra-güncellenecek
Fragman - Trailer
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder