31 Ocak 2016 Pazar

The Finest Hours (2016)



The Finest Hours
(2016)  
Numara:
2086
IMDb Puanı:    
7,2/10
(1058 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
ABD
Süre:
117 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Aksiyon, Gerilim, Drama, Tarih
Yönetmen:
Craig Gillespie
Oyuncular:
Chris Pine (Rolü: Bernie Webber), Casey Affleck (Rolü: Ray Sybert), Ben Foster (Rolü: Richard Livesey), Eric Bana (Rolü: Daniel Cluff), Holliday Grainger (Rolü: Miriam Webber)
Storyline:
In February of 1952, one of the worst storms to ever hit the East Coast struck New England, damaging an oil tanker off the coast of Cape Cod and literally ripping it in half. On a small lifeboat faced with frigid temperatures and 70-foot high waves, four members of the Coast Guard set out to rescue the more than 30 stranded sailors trapped aboard the rapidly-sinking vessel.
--
Türkçe Adı:
Zor Saatler
Vizyon Tarihi (Türkiye):
29 Ocak 2016
Kısa Özet:
1952'de Amerika'nın Doğu kıyısındaki müthiş fırtına, Cape Cod açıklarındaki bir petrol gemisini ortadan ikiye böler. Gemiden geriye kalanlar çok kısa süre içinde batacaktır, ama mürettebatın son bir umutla yaptığı yardım çağrısı Sahil Güvenlik ekibi tarafından dikkate alınır ve zorlu hava koşullarına rağmen bir sahil güvenlik teknesi kurtarma operasyonu düzenlemek üzere denize açılır. Bu esnada mürettebat, hayatta kalabilmek için hem fırtınayla, hem de birbirleriyle mücadele etmektedir.
--
Eklenme Tarihi:
31 Ocak 2016 Pazar
Güncelleme Tarihi:
31 Ocak 2016 Pazar
Etiketler:
Aksiyon, Gerilim, Drama, Tarih, 2016, z-sonra-güncellenecek,
Fragman - Trailer
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder