6 Ocak 2016 Çarşamba

Kocan Kadar Konuş (2015)



Kocan Kadar Konuş (2015)
Numara:
2061
IMDb Puanı:
6,5/10
(1880 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
Türkiye
Süre:
108 dakika
Konuşulan Diller:
Türkçe
Tür(ler):
Drama, Komedi, Romantik
Yönetmen:
Kıvanç Baruönü
Oyuncular:
Eda Ece (Rolü: Ceren), Ezgi Mola (Rolü: Efsun), Muhammet Uzuner (Rolü: Yazar), Murat Yıldırım (Rolü: Sinan), Ebru Cündübeyoğlu (Rolü: Nur)
Storyline:
The Husband Factor is the story of Efsun (30) who seeks true love and a romantic relationship rather than a husband. She is the black sheep of her peers and the women of her family who are programmed for marriage. She is seeking love yet she does not know what most girls know; how to strike an attitude, or how to manipulate a man. Hence, she has not had a single steady relationship to date. The good news is that her family is dedicated to initiating Efsun into the intricacies of womanhood and ensuring that she gets hitched into the happily ever after. Efsun surrenders herself into the capable hands of these women. As they are getting ready to re-launch her, Efsun runs into her high school friend and former flame Sinan. He is the one, the boyfriend she was never able to get over or replace.
--
Türkçe Adı:
*
Vizyon Tarihi (Türkiye):
20 Mart 2015
Kısa Özet:
Şebnem Burcuoğlu’nun çok satan Kocan Kadar Konuş romanından uyarlanan film bu toprağın kadınlarının daha çocukken nasıl koca bulmaya programlandıklarını anlatıyor.
 Bu kadınların arasında 30 yaşındaki Efsun (Ezgi Mola) gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arar ama diğer kızlar gibi numara yapmayı, trip atmayı, erkeği parmağının ucunda oynatmayı bilmez. Bu yüzden bu yaşına kadar düzgün bir ilişkisi olmamıştır.
 Efsun’un kadınlığın kitabını yazmış İzmirli ailesi ise ona kadınlığı öğretmeye kararlıdır.
 Efsun da nihayet kendini Türk kızlarına emanet eder. Ailesi tepeden tırnağa yeniledikleri Efsun’u takdim etmeye hazırlanırken Efsun’un karşısına hiç unutamadığı, üstüne yenisini koyamadığı lise aşkı Sinan (Murat Yıldırım) çıkar.
--
Eklenme Tarihi:
6 Ocak 2016 Çarşamba
Güncelleme Tarihi:
6 Ocak 2016 Çarşamba
Etiketler:
Drama, Komedi, Romantik, 2015, Yerli Filmler, z-sonra-güncellenecek,
Fragman - Trailer
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder