6 Mayıs 2016 Cuma

Captain America: Civil War (2016)

Orijinal Adı:
Captain America: Civil War
Yıl:
2016
IMDb Link:
http://www.imdb.com/title/tt3498820/
Trailer Link (IMDb):
http://www.imdb.com/video/imdb/vi174044441?ref_=tt_ov_vi/
Numara:
2198
IMDb Puanı:
8,5/10
Oy:
75629 oy
Kullanıcı Puanı:
*
Türkçe Adı:
 Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
İngilizce Adı:
*
Ülke:
ABD
Süre:
146 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, Almanca, Rusça, Rumence
Tür(ler):
Aksiyon, Gerilim, Bilim-Kurgu, Macera
Yönetmen:
Anthony Russo, Joe Russo
Oyuncular:
Chris Evans (Rolü: Steve Rogers / Captain America), Robert Downey Jr. (Rolü: Tony Stark / Iron Man), Scarlett Johansson (Rolü: Natasha Romanoff / Black Widow), Sebastian Stan (Rolü: Bucky Barnes / Winter Soldier), Anthony Mackie (Rolü: Sam Wilson / Falcon)
Kısa Özet:
Ultron Çağı filminden sonra Yenilmezler ekibinin giriştiği bir başka macera, oldukça büyük çaplı maddi ve manevi hasarlara neden olmuştur. Bu durum, Amerikan Hükumeti'nin yenilmezlere karşı giderek daha hoşgörüsüz bir tavır takınmalarına yol açar. Sonunda kahramanların sadece ihtiyaç duyulduğu zaman ortaya çıkacakları bir sistem kabul edilir. Ancak Kaptan Amerika (Chris Evans), yakın arkadaşı Bucky'i (Sebastian Stan) kurtarmak için girişimde bulununca Yenilmezler arasında sürtüşme çıkar. Kahramanlar, Kaptan Amerika'nın önderliğindeki bağımsız hareket etme yanlıları ve Iron Man'in (Robert Downey Jr.) başını çektiği hükumet yanlıları olarak ikiye bölünürler ve bir iç savaş patlak verir. Bu esnada yepyeni bir düşman daha ortaya çıkacaktır.
Boy oranı:
2.35:1
Storyline:
With many people fearing the actions of super heroes, the government decides to push for the Anti-Hero Registration Act, a law that limits a heroes actions. This results in a division in The Avengers. Iron Man stands with this Act, claiming that their actions must be kept in check otherwise cities will continue to be destroyed, but Captain America feels that saving the world is daring enough and that they cannot rely on the government to protect the world. This escalates into an all-out war between Team Iron Man (Iron Man, Black Panther, Vision, Black Widow, War Machine, and Spiderman) and Team Captain America (Captain America, Bucky Barnes, Falcon, Sharon Carter, Scarlett Witch, Hawkeye, and Ant Man) while a new villain emerges
Awards:
*
Vizyon Tarihi (Türkiye):
06 Mayıs 2016
Fragman:
https://www.izlesene.com/video/kaptan-amerika-kahramanlarin-savasi-2016-turkce-dublajli-fragman/9221873
Eklenme Tarihi:
06.05.2016
Güncelleme Tarihi:
**

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder