26 Mayıs 2016 Perşembe

Tumbledown (2015)

Orijinal Adı:
Tumbledown
Yıl:
2015
IMDb Link:
http://www.imdb.com/title/tt2338424/
Trailer Link (IMDb):
http://www.imdb.com/video/imdb/vi3064640793?ref_=tt_ov_vi/
Numara:
2222
IMDb Puanı:
6,2/10
Oy:
2143 oy
Kullanıcı Puanı:
*
Türkçe Adı:
Başımın Belası
İngilizce Adı:
*
Ülke:
A.B.D:
Süre:
105 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Müzik, Komedi, Romantik
Yönetmen:
Sean Mewshaw
Oyuncular:
Jason Sudeikis (Rolü: Andrew McDonnell), Rebecca Hall (Rolü: Hannah), Joe Manganiello (Rolü: Curtis), Dianna Agron (Rolü: Finley), Blythe Danner (Rolü: Ellen)
Kısa Özet:
Ünlü bir müzisyen olan eşini kaybetmenin acısını atlatamamış genç bir gazeteci olan Hannah (Rebecca Hall), eşinin hayatını anlatan bir biyografi kaleme almaya niyetlenmiştir. New York'ta bir üniversite hocası olan Andrew McDonnell (Jason Sudeikis) da aynı amaçla Hannah'nın yaşadığı kasabaya gelir. Ancak Hannah ile Andrew, müzisyenin hayatına çok farklı noktalardan bakmaktadır. Parçaları birleştirip bu ünlü müzisyenin gerçekte nasıl biri olduğunu görebilmek için bu birbirinden çok hoşlanmayan ikilinin birlikte çalışması gerekecektir.
Boy oranı:
*
Storyline:
Hannah (Hall) is beginning to move on with her life after the death of her husband, an acclaimed musician and the subject of her latest biography, when she meets Andrew (Sudeikis), a brash writer from New York, who has a different take on her husband's life - and death. The unlikely pair must collaborate to put together the famous singer's story and begin to write the next chapter of their lives.
Awards:
*
Vizyon Tarihi (Türkiye):
20 Mayıs 2016
Fragman:
https://www.izlesene.com/video/basimin-belasi-tumbledown-turkce-altyazili-fragman/9309036
Eklenme Tarihi:
26.05.2016
Güncelleme Tarihi:
*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder