2 Kasım 2015 Pazartesi

Albert (2015)



Albert (2015)
Kaptan Cingöz Macera Peşinde
Numara:
1940
IMDb Puanı:
5,8/10 (61 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
Denmark
Süre:
81 dakika
Konuşulan Diller:
Danca
Tür(ler):
Animasyon
Yönetmen:
Karsten Kiilerich
Oyuncular:
Thomas Bo Larsen (Rolü: Gnalle), Vibeke Ankjær Axværd (Rolü: Alberts Mor), Alfred Bjerre Larsen (Rolü: Albert), Oscar Dietz (Rolü: Egon), Morten Eisner (Rolü: Gedebonden)
-
Storyline:
Albert who lives in the small Danish provincial town Kalleby. Albert is always up to no good, but he's also really clumsy. One day he comes to overturn the city's landmarks - a statue of a balloon captain. The townspeople are mildly not happy with his recent accident, so with his best friend, Egon, Albert takes off on an adventure to find a real balloon. On their trip postponed friends of both robbers, gypsies and the world's largest diamond.
-
Kısa Özet:
Küçük bir Danimarka kasabası olan Kalleby'de yaşayan Albert, balon kaptanı olmak istese de bunu yapabilmek için fazlasıyla sakardır. Günün birinde kasabanın simgesi olan balon heykelini paramparça eder. Ancak heykeli yeniden yapmayı düşünen kasaba halkına gerçek bir balon bulup getireceğine söz verir. Amacına ulaşabilmek için en iyi arkadaşı Egon ile maceralı bir yolculuğa girişir.
-
Fragman - Trailer:
-
*
-
Vizyon Tarihi: 07 Ağustos 2015
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder