11 Kasım 2015 Çarşamba

Self/less (2015)



Self/less (2015)
Numara:
1978
IMDb Puanı:      
6,5/10 (28648 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
ABD
Süre:
117 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Aksiyon, Gerilim, Drama, Bilim-Kurgu, Gizem
Yönetmen:
Tarsem Singh
Oyuncular:
Ryan Reynolds (Rolü: Young Damian), Natalie Martinez (Rolü: Madeline), Matthew Goode (Rolü: Albright), Ben Kingsley (Rolü: Damian), Victor Garber (Rolü: Martin)
-
Storyline:
An extremely wealthy man, dying from cancer, undergoes a radical medical procedure that transfers his consciousness into the body of a healthy young man. But all is not as it seems when he starts to uncover the mystery of the body's origin and the organization that will kill to protect its cause.
-
Kısa Özet:
Çok zengin bir işadamı olan Damian (Ben Kingsley), ömrünün son demlerinde kanserle mücadele etmektedir. Ancak hastalık kötüye gitmiştir ve bilinen tedavi yöntemleri işe yaramamıştır. Artık hayatından umut kesilen Damian, son bir kez şansını yeni bir tedavi yöntemiyle denemeyi kabul eder. Yapılan işlem sonucunda tüm bilinci genç ve sağlıklı bir bedene (Ryan Reynolds) aktarılır. Yeni bedeninde ilk başta her şey harika görünse de, o bedenin eski sahibinin geçmişindeki karanlık olayları keşfettikçe ve gizli bir servis tarafından arandığını farkedince kendini hiç beklemediği bir macerayla yüz yüze bulur.
-
Vizyon Tarihi (Türkiye): 10 Temmuz 2015
Yayınlanma Tarihi: 11 Kasım 2015 Çarşamba
Son Güncellenme Tarihi: 11 Kasım 2015 Çarşamba
-
Fragman - Trailer
-
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder