22 Kasım 2015 Pazar

The Age of Adaline (2015)



The Age of Adaline (2015)
Numara:
2016
IMDb Puanı:    
7,2/10 (66482 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
USA
Süre:
112 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, İtalyanca, Portekizce
Tür(ler):
Drama, Fantastik, Romantik
Yönetmen:
Lee Toland Krieger
Oyuncular:
Blake Lively (Rolü: Adaline Bowman), Michiel Huisman (Rolü: Ellis Jones), Harrison Ford (Rolü: William Jones), Ellen Burstyn (Rolü: Flemming), Kathy Baker (Rolü: Kathy Jones)
Storyline:
After miraculously remaining 29 years old for almost eight decades, Adaline Bowman has lived a solitary existence, never allowing herself to get close to anyone who might reveal her secret. But a chance encounter with charismatic philanthropist Ellis Jones reignites her passion for life and romance. When a weekend with his parents threatens to uncover the truth, Adaline makes a decision that will change her life forever.
--
Türkçe Adı:
Annem
Vizyon Tarihi (Türkiye):
05 Haziran 2015
Kısa Özet:
Adaline (Blake Lively) gerçidiği bir kazanın ardından ölümsüz olur, sonsuza dek 29 yaşında kalacaktır. Bu şekilde 80 yıl yaşamış, ancak sırrını kimseye açıklamamış ve kimseyle yakın bir ilişki kurmamıştır. Ancak hayırsever Ellis Jones (Michiel Huisman) ile tanışması hayata ve aşka bakışını kökünden değiştirir. Jones'un ailesiyle gerçidiği bir haftasonu esnasında Adaline, çok önemli bir karara varacaktır.
--
Eklenme Tarihi:
22 Kasım 2015 Pazar
Güncelleme Tarihi:
22 Kasım 2015 Pazar
Etiketler:
Drama, Fantastik, Romantik, 2015, z-sonra-güncellenecek,
Fragman - Trailer
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder