17 Kasım 2015 Salı

Survivor (2015)



Survivor (2015)  
Ölümcül Takip
Numara:
2002
IMDb Puanı:
5,6/10 (16182 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
ABD
Süre:
96 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Aksiyon, Gerilim, Suç
Yönetmen:
James McTeigue
Oyuncular:
Dylan McDermott (Rolü: Sam Parker), Royce Pierreson (Rolü: Range Finder), Sean Teale (Rolü: Alvin Murdock), Rege-Jean Page (Rolü: Robert Purvell), Jing Lusi (Rolü: Joyce Su)
Storyline:
A State Department employee newly posted to the American embassy in London is charged with stopping terrorists from getting into the U.S. That puts her right in the line of fire and she is targeted for death and framed for crimes. Discredited, she is forced to go on the run while she tries to clear her name and stop a large-scale terrorist attack set for New Year's Eve in Times Square.
--
Vizyon Tarihi:
19 Haziran 2015
-
Kısa Özet:
Londra'daki ABD Büyükelçiliği'ne kısa bir süre önce tayin edilen Kate Abbott adlı bir gizli servis görevlisi (Milla Jovovich) bombalı bir saldırıdan son anda kurtulduktan sonra saldırının sorumluluğunun üzerine yıkıldığına şahit olur. Aynı zamanda New York'ta Times Mydanı'nda yapılması planlanan bir saldırıdan haberdar olur. Kate onu yakalamak isteyen görevlilerden kaçmak, bir yandan da adını aklayıp terörist saldırıyı durdurmak için zamanla yarışmak zorundadır.
-
Eklenme Tarihi:
17 Kasım 2015 Salı
-
Güncelleme Tarihi:
17 Kasım 2015 Salı
-
Etiketler:
Aksiyon, Gerilim, Suç, 2015, z-sonra-güncellenecek,
-
Fragman - Trailer
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder