10 Kasım 2015 Salı

Gemma Bovery (2014)



Gemma Bovery (2014)  
Aşkın Dili
Numara:
1972
IMDb Puanı:    
6,4/10 (2818 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
Fransa
Süre:
99 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, Fransızca
Tür(ler):
Drama, Komedi, Romantik
Yönetmen:
Anne Fontaine
Oyuncular:
Fabrice Luchini (Rolü: Martin Joubert), Gemma Arterton (Rolü: Gemma Bovery), Jason Flemyng (Rolü: Charlie Bovery), Niels Schneider (Rolü: Hervé de Bressigny), Mel Raido (Rolü: Patrick)
-
Storyline:
Martin, an ex-Parisian well-heeled hipster passionate about Gustave Flaubert who settled into a Norman village as a baker, sees an English couple moving into a small farm nearby. Not only are the names of the new arrivals Gemma and Charles Bovery, but their behavior also seems to be inspired by Flaubert's heroes.
-
Kısa Özet:
Martin Joubert (Fabrice Luchini), Gustave Flaubert ve başyapıtı Madam Bovary'nin hayranı olan orta yaşlı bir adamdır. Flaubert'e olan hayranlığıyla Normandiya bölgesinde bir köye taşınır. Kısa süre sonra İngiliz bir çift olan Bovery'ler de aynı kasabaya yerleşirler. Sadece isimleri değil, yaşadıkları hayat ve tavırları da Madam Bovary öyküsüne fazlasıyla benzemektedir. Özellikle genç Gemma Bovery (Gemma Arterton) Emma Bovary'nin yaşamını adeta yeniden yaşamaktadır. Martin, genç kadının tıpkı roman kahramanı gibi felakete sürüklenmesini önlemek için elinden geleni yapacaktır.
-
Vizyon Tarihi: 17 Temmuz 2015 (Türkiye)
Yayınlanma Tarihi: 10.11.2015
Son Güncellenme Tarihi: 10.11.2015
-
Fragman - Trailer
-
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder