18 Kasım 2015 Çarşamba

Barely Lethal (2015)

Barely Lethal (2015)
Çıtır Kaçak Tehlikeli
Numara:
2006
IMDb Puanı:
5,3/10 (7800 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke:
ABD
Süre:
96 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Aksiyon, Komedi, Macera
Yönetmen:
Kyle Newman
Oyuncular:
Jaime King (Rolü: Analyst Knight), Samuel L. Jackson (Rolü: Hardman), Madeleine Stack (Rolü: Megan, 8), Hailee Steinfeld (Rolü: Megan Walsh), Sophie Turner (Rolü: Heather)
Storyline:
Megan Walsh has been training to be an international assassin for Hardman. However while she is on a mission, she notices how other teenagers her age seem to be having fun and enjoying their lives. Desiring a normal life, she bails out of a mission and enrolls in a student exchange program, in the process, being adopted by a foster family. She soon becomes a part of the high school and is subjected to the pressures and life of being in this environment.
--
Vizyon Tarihi:
12 Haziran 2015
-
Kısa Özet:
Sıradan bir genç kız gibi görünen Megan Walsh (Hailee Steinfeld) aslında büyük bir sır saklamaktadır: geçmişte Hardman (Samuel L. Jackson) adında güçlü bir adam için uluslararası düzeyde ajanlık ve tetikçilik yapmıştır. Yaştıları gibi normal bir ergenlik geçirebilmek için ölmüş numarası yaparak çalıştığı yerden ayrılır ve liseye başlar. Ancak lise hayatı hiç de umduğu gibi çıkmayacak, yeri geldiğinde gizli ajan olduğu zamanlardan daha büyük tehlikelerle karşılaşacaktır.
-
Eklenme Tarihi:
18 Kasım 2015 Çarşamba
-
Güncelleme Tarihi:
18 Kasım 2015 Çarşamba
-
Etiketler:
Aksiyon, Komedi, Macera, 2015, z-sonra-güncellenecek,
-
Fragman - Trailer
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder