4 Kasım 2015 Çarşamba

Mission: Impossible III



Mission: Impossible III (2006)  
Görevimiz Tehlike 3
Numara:
1949
IMDb Puanı:    
6,9/10 (237265 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
USA
Süre:
126 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, Almanca, Çince, İtalyanca, Cekçe, Kantonca
Tür(ler):
Aksiyon, Gerilim, Macera
Yönetmen:
J.J. Abrams
Oyuncular:
Tom Cruise (Rolü: Ethan Hunt), Philip Seymour Hoffman (Rolü: Owen Davian), Ving Rhames (Rolü: Luther Stickell), Billy Crudup (Rolü: John Musgrave), Michelle Monaghan (Rolü: Julia)
-
Storyline:
Super-spy Ethan Hunt has retired from active duty to train new IMF agents. But he is called back into action to confront the toughest villain he's ever faced - Owen Davian, an international weapons and information provider with no remorse and no conscience. Hunt assembles his team: his old friend Luther Strickell, transportation expert Declan, and background operative Zhen. They are to rescue one of his very own trainees, Lindsey who was kidnapped while on a surveillance detail of Davian. It soon becomes evident that Davian is well-protected, well-connected, and downright malicious. This forces Hunt to extend his journey back into the field in order to rescue his wife, Julia, and uncover IMF double agents in the process.
-
Kısa Özet:
Gizli ajan ethan hunt beyazperdeye geri dönerken, bugüne kadar karşılaştığı en amansız rakibini de yanında getirdi. hunt ile ekibi bugüne kadar izini kimsenin takip edemediği silah satıcısı ve bilgi sağlayıcısı owen davian’a karşı zor bir göreve soyunuyor. 60’ların ünlü dizisinden günümüze kadar popülaritesini kaybetmeyen görevimiz tehlike’nin beyazperdedeki üçüncü macerasında yönetmen koltuğunu j.j. abrams devam aldı. lost ve alias dizilerini yaratarak tv dünyasında büyük sükse yapan, kendine has ciddi sayıda bir hayran kitlesine sahip abrams’ın beyazperdeye attığı bu dev adımı heyecanla karşılamamak mümkün değil. üstüne üstlük genç yönetmen arkasına tom cruise gibi bir starla, capote’yle, uzun yıllardır hak ettiği oscar’a kavuşan philip seymour hoffman’ı da almış durumda
-
Fragman - Trailer
-
-
Vizyon Tarihi: 05 Mayıs 2006
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder