1 Kasım 2015 Pazar

The Gift (2015)



The Gift (2015)  
Geçmişten Gelen
Numara:
1938
IMDb Puanı:    
7,3/10 (27735 oy)
Kullanıcı Puanı:
*
Ülke:
Australia
Süre:
108 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Gerilim, Gizem
Yönetmen:
Joel Edgerton
Oyuncular:
Jason Bateman (Rolü: Simon), Rebecca Hall (Rolü: Robyn), Joel Edgerton (Rolü: Gordo), Allison Tolman (Rolü: Lucy), Tim Griffin (Rolü: Kevin 'KK' Keelor)
-
Storyline:
Simon and Robyn are a young married couple whose life is going just as planned until a chance encounter with an acquaintance from Simon's high school sends their world into a harrowing tailspin. Simon doesn't recognize Gordo at first, but after a series of uninvited encounters and mysterious gifts prove troubling, a horrifying secret from the past is uncovered after more than 20 years. As Robyn learns the unsettling truth about what happened between Simon and Gordo, she starts to question: how well do we really know the people closest to us, and are past bygones ever really bygones?
-
Kısa Özet:
Simon (Jason Bateman) ve Robyn (Rebecca Hall) çifti için her şey yolunda gitmektedir. Yeni ve çok güzel bir eve taşınmışlardır, hayatlarından şikayet etmeleri için hiçbir neden yoktur. Ancak Simon'ın lise arkadaşı olan Gordo (Joel Edgerton) ile karşılaşmaları hayatlarını alt üst edecek bir sürecin başlangıcı olur. İlk başta Gordo'yu tanıyamayan Simon, Gordo'nun gönderdiği pahalı hediyeleri, habersiz ziyaretleri ve tuhaf tavırlarının yardımıyla ortak geçmişlerindeki büyük bir sırrın açığa çıkışına şahit olur. Robyn de bu sırrı öğrendikçe kendi ilişkilerini sorgulama gereği duyacaktır.
-
Fragman - Trailer
-
-
Vizyon Tarihi:
14 Ağustos 2015
--

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder