29 Ocak 2015 Perşembe

10,000 BC

10,000 BC (2008)
Numara: 514
IMDb Puanı: 5.0/10 (97799 oy)
Kullanıcı Puanı:        
Ülke: USA, 109 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon, Drama, Macera, Fantastik
Yönetmen: Roland Emmerich
Oyuncular: Steven Strait (Rolü: D'Leh), Camilla Belle (Rolü: Evolet), Cliff Curtis (Rolü: Tic'Tic), Joel Virgel (Rolü: Nakudu), Affif Ben Badra (Rolü: Warlord)
-
Summary: A prehistoric epic that follows a young mammoth hunter named D'Leh's journey through uncharted territory to secure the future of his tribe. When a band of mysterious horse-riding warlords raid the Yaghal camp and kidnaps his heart's desire - the beautiful Evolet along with many others, D'Leh is forced to lead a small group of hunters south to pursue the warlords to the end of the world to save her. Driven by destiny, the unlikely band of warriors must battle saber-toothed cats and terror birds in the Levant.
-
Film Özeti
Uzak bir dağ kabilesinde, genç avcı D’Leh (Steven Strait) kalbinin kraliçesini bulmuştur: Güzel Evolet (Camilla Belle). Gizemli bir savaşçı grup, köyünü yağmalayıp, Evolet’i kaçırınca, D’Leh sevdiği kadını kurtarmak için savaşçıların peşinden dünyanın öbür ucuna kadar gitmek üzere küçük bir avcı grubuna önderlik etmek zorunda kalır. Kaderin rüzgarına kapılan bu zoraki savaşçı-avcı grup, kılıç dişli kaplanlar ve tarih öncesi yırtıcılarıyla mücadele eder; kahramanca yolculuklarının sonunda bir Kayıp Uygarlığı ortaya çıkarırlar. Nihai kaderlerinde dev piramitlerin gökyüzüne uzandığı, hayalgücünün ötesinde bir imparatorluk vardır. Burada D’Leh’inin halkını zorla köleleştiren güçlü bir tanrıyla karşı karşıya gelecektirler.
-
Fragman - Trailer

+

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder