22 Mayıs 2015 Cuma

Splash

Splash (1984)
Deniz Kızı
Numara: 751
IMDb Puanı: 6,2/10 (49359 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke:
USA
Süre: 111 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, İsveççe
Tür(ler): Komedi, Fantastik, Romantik
Yönetmen: Ron Howard
Oyuncular:
Tom Hanks (Rolü: Allen Bauer),
Daryl Hannah (Rolü: Madison),
Eugene Levy (Rolü: Walter Kornbluth),
John Candy (Rolü: Freddie Bauer),
Shecky Greene (Rolü: Mr. Buyrite)
-
Movie Summary:
Allen Bauer is rescued from drowning as a young boy off Cape Cod by a young mermaid. Years later, he returns to the same location, and once again manages to fall into the sea, and is rescued once more by the mermaid (Allen isn't sure what he has seen and what he has imagined). Using maps from a sunken ship, the mermaid decides to search for Allen in New York City, sprouting legs when her tail dries. On finding Allen, they fall in love, but she has a secret, which will no longer be a secret if she gets her legs wet.
-
Çeviri
Allen Bauer genç denizkızı ile Cape Cod kapalı genç bir çocukken boğulmaktan kurtarıldı. Yıllar sonra, o (Allen gördüğü şeylerin emin değil ve o hayal ne) aynı konuma geri döner ve tekrar denize düşmek yönetir, ve bir kez daha denizkızı tarafından kurtarılır. Batık gemiden haritaları kullanarak, denizkızı ona kuyruk kuruduğunda bacaklar çimlenme, New York Allen aramak için karar verir. Allen bulma, onlar aşık, ama o bacakları ıslanırsa artık bir sır olacak bir sırrı vardır.
-
Film Özeti
Oscar Ödüllü oyuncu Tom Hanks, bir deniz kazasında rüyalarının kadını tarafından gizemli bir şekilde kurtarılana kadar asla aşık olamayacağına inandırılmış bir işkoliktir. Allen ve Madison neşeli ve kalpleri ısıtan çok romantik bir dönem geçirirler. Ancak mutlulukları birisi "Deniz Kızı" diyene kadar sürer. Dünya Madison'ın sırrını keşfettiğinde, bu durum iki yeni aşık için batmak ya da yüzmek anlamına gelmektedir.
-
Fragman - Trailer
-
-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder