12 Mayıs 2015 Salı

Men in Black 3



Men in Black 3 (2012)
Siyah Giyen Adamlar 3
Numara: 727
IMDb Puanı: 6,9/10 (231606 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 106 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon, Bilim-Kurgu, Komedi
Yönetmen: Barry Sonnenfeld
Oyuncular: Will Smith (Rolü: Agent J), Tommy Lee Jones (Rolü: Agent K), Josh Brolin (Rolü: Young Agent K), Jemaine Clement (Rolü: Boris The Animal), Emma Thompson (Rolü: Agent O)
-
Movie Summary:
After breaking out of a moon-based maximum security prison, Boris the Animal decides to go back in time and eliminate the person who arrested him - Agent K. When he does so, Agent J realizes that the time line has been changed and he too travels back to July 15, 1969, the day before Agent K is killed. After overcoming some disbelief, J manages to convince K and others of just who he is and why he's there. With the help of a being who can see all time lines, they track Boris down. J also learns a secret, something K had never told him.
-
Film Özeti
Bilimkurgu ile komediyi başarılı bir şekilde birleştiren Men in Black serisinin üçüncü filmi, 2012 yılında izleyicilerle buluşmuştu.
Boris adlı bir mahkum, kendisini hapse atan Ajan K'den (Tommy Lee Jones) intikam almak için, hapisten kaçar ve zamanda geri dönerek tutuklanmadan öncesine döner ve Ajan K'yi öldürür. Arkadaşı Ajan J (Will Smith), bu olayı engellemek için o günlere, yani 1969'a seyahat eder. Ancak genç K (Josh Brolin), durumun ciddiyetini anlamakta güçlük çekmektedir. Ajan J hem K'yı ikna etmek, hem de arkadaşını kurtarmak durumundadır.
Columbia Pictures, başrollerinde Tommy Lee Jones ve Will Smith'in yer aldığı Men in Black serisini bir kez daha hayata geçiriyor. Serinin üçüncü filminin senaryosu, bu kez Tropic Thunder ile ünlenen senarist Etan Cohen tarafından yazıldı.
-
Özet 2
Bir ay tabanlı yüksek güvenlikli cezaevi patlak sonra, Boris Hayvan zamanda geri gidip onu tutukladı kişiyi ortadan kaldırmak için karar - o kadar yaptığında Ajan K., Ajan J zaman çizgisi değiştirildi olduğunu fark ve o çok Lütfen 15 Temmuz 1969 seyahatler, Ajan K gün önce öldürüldü. Bazı güvensizlik üstesinden sonra, J o sadece kim K ve diğerlerini ikna etmek yönetir ve neden orada. Her zaman çizgilerini görebileceğiniz bir varlık yardımıyla, onlar aşağı Boris izlemek. J de bir sır öğrenir, bir şey K ona hiç.
-
Fragman - Trailer
-
-



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder