11 Mayıs 2015 Pazartesi

Lawless



Lawless (2012)
Kanunsuzlar
Numara: 723
IMDb Puanı: 7,3/10 (158556 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 116 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Drama, Suç
Yönetmen: John Hillcoat
Oyuncular: Shia LaBeouf (Rolü: Jack Bondurant), Tom Hardy (Rolü: Forrest Bondurant), Jason Clarke (Rolü: Howard Bondurant), Guy Pearce (Rolü: Charlie Rakes), Jessica Chastain (Rolü: Maggie Beauford)
-
Movie Summary:
In 1931, in Franklyn County, Virginia, Forrest Bondurant is a legend as immortal after surviving the war. Together with his brothers Howard and the coward Jack, the Bondurant family has a distillery and bootlegging business. When the corrupt District Attorney Mason Wardell arrives in Franklyn with the unscrupulous Special Deputy Charles Rakes, the Bondurant family refuses to pay the required bribe to the authorities. Rakes pursuits the brothers and unsuccessfully tries to find their distillery. Meanwhile Forrest hires the waitress Maggie, a woman with a hidden past in Chicago, and they fall in love with each other. Jack courts the preacher's daughter Bertha Minnix and deals a great load of alcoholic liquor with the powerful gangster Floyd Banner. Jack shows off in Franklyn attracting the attention of Rakes that finds the location of their distillery. When he kills the crippled Cricket Pate, the locals join forces to face the corrupt authorities.
-
Film Özeti
Büyük Buhran döneminde küstah ve korkusuz üç genç kardeş ele geçmesi zor Amerikan Rüyasını gerçekleştirmek için suç işlemeye başlarlar. Güçlü şehir gangsterleri kardeşlerin çabalarının ödüllerini toplarken, onlar hayallerini gerçekleştirmek için mücadele eder.En genç kardeş, Jack, kendisini yeni Al Capone olarak düşler; neye malolursa olsun güzel takım elbiseler, silahlar ve hızlı arabalar hayaleder. İçki yasağının en hassas döneminde, ailesinin yasadışı alkol üretimini büyüterek, bir yandan güzel bir Amiş kızı olan Bertha'nın sevgisini kazanmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir suç imparatorluğu kurmayı planlar. Ortanca kardeş, Howard, kavgacı, sadık fakat pervasızdır. Howard'ın desteğini alan Jack artık istediği işi yaptıracak kas gücüne de sahiptir. Ancak onları yönlendirecek bir lidere ihtiyaçları vardır. Bu sorumluluk en büyük kardeş Forrest'a yüklenir. Sabırlı ve güvenilir Forrest ise elindeki kartları kimseye göstermeyen, planlarını başkalarıyla paylaşmayan ve karaktere çok önem veren bir insandır. Üç kardeş kanunların her iki tarafında ihanetle savaşırken ve güçleri gittikçe artarken, ortaya Maggie isimli gizemli bir kadın çıkar ve düşünceli Forrest'ı, kullandığı yasadışı yöntemlerin gerçek değerini sorgulamaya iter.Film gerçek bir hikayeden esinlenmiştir.
-
Özet 2
1931 yılında, Franklyn County, Virginia, Forrest Bondurant savaşı sağ kurtulduktan sonra ölümsüz olarak bir efsane. Birlikte kardeşleri Howard ve korkak Jack ile Bondurant ailesi içki ve içki kaçakçılığı iş vardır. Bozuk Bölge Savcısı Mason Wardell vicdansız Özel Milletvekili Charles Tırmıklar ile Franklyn geldiğinde, Bondurant ailesi yetkililere gerekli rüşvet ödemeyi reddediyor. Kombine kardeşler takipçiliği ve başarısız kendi damıtım bulmaya çalışır. Bu arada Forrest garson Maggie, Chicago'da gizli bir geçmişe sahip bir kadın işe ve birbirlerine aşık. Jack, vaizin kızı Bertha Minnix kortları ve güçlü gangster Floyd Banner ile alkollü içki büyük bir yük ilgilenir. Jack, kendi damıtım yerini bulur Kombine dikkatini çeken Franklyn kapalı gösterir. O sakat Kriket Pate öldürür zaman, yerliler bozuk yetkilileri yüz güçlerini birleştirirler.
-
Fragman - Trailer
-
-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder