12 Mayıs 2015 Salı

Men in Black II



Men in Black II (2002)
Siyah Giyen Adamlar 2
Numara: 726
IMDb Puanı: 6,0/10 (230520 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 88 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Aksiyon, Bilim-Kurgu, Komedi, Fantastik
Yönetmen: Barry Sonnenfeld
Oyuncular: Tommy Lee Jones (Rolü: Kay), Will Smith (Rolü: Jay), Rip Torn (Rolü: Zed), Lara Flynn Boyle (Rolü: Serleena), Johnny Knoxville (Rolü: Scrad / Charlie)
-
Movie Summary:
Kay and Jay reunite to provide our best, last and only line of defense against a sinister seductress who levels the toughest challenge yet to the MIBs untarnished mission statement: protecting the earth from the scum of the universe. It's been four years since the alien-seeking agents averted an intergalactic disaster of epic proportions. And now it's a race against the clock as Jay must convince Kay-who not only has absolutely no memory of his time spent with the Men In Black, but is also the only living person left with the expertise to save the galaxy-to reunite with the MIB before the earth submits to ultimate destruction.
-
Film Özeti
İlk filmin başarısından sonra, yönetmeninden oyuncularına aynı kadroyu koruyarak karşımıza çıkan Siyah Giyen Adamlar 2'de, 'cool' kahramanlarımız Kay ve Jay dört yıllık bir aradan sonra maceralarına geri dönüyorlar. Bu dört yıllık sürede çok şey değişmiş; ilk film, Kay'in sevdiği kadına kavuşup normal bir hayat yaşayabilmesi için ortağı Jay tarafından hafızasının silinmesiyle sonlanmıştı. Nitekim bu film, Jay'in ideal ortağı bir türlü bulamadığı Siyah Giyen Adamlar örgütünden çalışmaya devam ettiğini öğrenmemizle açılıyor. Sıradan bir cinayet olayını araştıran Jay, Serleena isimli, güzel bir kadın kılığına girmiş bir yaratığın dünyaya yerleştirmeye çalıştığı cihaz aracılığıyla birçok gezegene hükmedebilecek bir güce ulaşmaya çalıştığını keşfeder. Serleena'nın bu planını engelleyebilecek bilginin Kay'in silinmiş hafızasında gizli olduğunu öğrenen Jay, eski ortağını yeniden örgüte kazandırmalı ve ona silinmiş hafızasını yeniden yüklemelidir.
-
Özet 2
Evrenin pislik toprak koruma: Kay ve Jay MIB'ler kararmamış misyonu henüz bir uğursuz seductress kim seviyeleri zorlu meydan karşı savunma elimizden geleni, son ve tek satır sağlamak barıştırmak. Uzaylı arayan ajanlar destansı bir galaksiler arası bir felaket önlenmiş yana dört yıl geçti. Ve şimdi Jay Kay-uzmanlığı ile sol tek yaşayan kişi In Black Men ile geçirdiği zaman kesinlikle hiçbir hafızaya sahip, ama aynı zamanda değil sadece galaksi-to ile tekrar bir araya kurtarmak için ikna gerektiği gibi zamana karşı bir yarış var yeryüzünde önce MIB nihai yıkıma sunar.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder