26 Mayıs 2015 Salı

Labor Pains



Labor Pains (2009)
Doğum Sancıları
Numara:
769
IMDb Puanı:
4,8/10 (8079 oy)
Kullanıcı Puanı:
-
Ülke:
USA
Süre:
89 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce
Tür(ler):
Komedi, Romantik
Yönetmen:
Lara Shapiro
Oyuncular:
Lindsay Lohan (Rolü: Thea Clayhill)
Luke Kirby (Rolü: Nick Steinwald)
Chris Parnell (Rolü: Jerry Steinwald)
Aaron Yoo (Rolü: Miles)
Bridgit Mendler (Rolü: Emma Clayhill)
-
Movie Summary:
Thea Clayhill is the reckless secretary of arrogant publisher Jerry Steinwald. When Jerry fires her having had an accident with his beloved dog, Thea lies and tells him that she is four-months pregnant. Thea lost her parents in a car accident and raises her younger sister Emma alone and can not afford to lose her job. Jerry goes on vacation to be with his dog and his brother Nick Steinwald assumes his position. Thea decides to fake her pregnancy for more time with the support of her friend Lisa.
-
Çeviri:
Thea Clayhill kibirli yayıncı Jerry Steinwald pervasız sekreteridir. Jerry ona sevgili köpeği ile bir kaza vardı sahip patlar zaman Thea yalan ve o dört aylık hamile olduğunu söyler. Thea bir araba kazasında ailesini kaybetmiş ve yalnız onun küçük kız kardeşi Emma yükseltir ve işini kaybetmek göze alamaz. Jerry köpeği ve kardeşi Nick Steinwald görevinden varsayar olmak tatile gider. Thea arkadaşı Lisa desteği ile daha fazla zaman sahte hamileliğini karar verir.
-
Film Özeti
Patronunun onu kovmasından vazgeçirmek isteyen bir asistanın sahte bir hamimlelik numarasına soyunması sonucu gelişen olaylar.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder