16 Ocak 2015 Cuma

Sherlock Holmes



Sherlock Holmes (2009)  
Numara: 487
IMDb Puanı:           7.6/10 (394259 oy)
Kullanıcı Puanı:        
Ülke: USA,
Süre: 128 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, Fransızca
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim, Macera, Suç, Gizem
Yönetmen: Guy Ritchie
Oyuncular: Robert Downey Jr. (Rolü: Sherlock Holmes), Jude Law (Rolü: Dr. John Watson), Rachel McAdams (Rolü: Irene Adler), Mark Strong (Rolü: Lord Blackwood), Eddie Marsan (Rolü: Inspector Lestrade)
-
Summary: After finally catching serial killer and occult "sorcerer" Lord Blackwood, legendary sleuth Sherlock Holmes and his assistant Dr. Watson can close yet another successful case. But when Blackwood mysteriously returns from the grave and resumes his killing spree, Holmes must take up the hunt once again. Contending with his partner's new fiancée and the dimwitted head of Scotland Yard, the dauntless detective must unravel the clues that will lead him into a twisted web of murder, deceit, and black magic - and the deadly embrace of temptress Irene Adler.
-
Özet:
Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’ün dinamik yeni uyarlamasında Holmes ve cesur ortağı Watson en son maceralarına atılıyorlar.Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bir düşman ile savaşıyor.Robert Downey Jr., efsanevi dedektif Sherlock Holmes’ü daha önce hiç yapılmamış bir şekilde canlandırıyor. Jude Law doktor ve bir savaş gazisi olan, Holmes’ün güvenilir çalışma arkadaşı Watson rolünde yer alıyor., Holmes’ü alt eden ilk ve tek kadın olan ve dedektifle halen çalkantılı bir ilişki sürdüren Irene Adler rolünü Rachel McAdams üstleniyor. Mark Strong gizemli yeni düşman Blackwood rolünü oynuyor. Kelly Reilly ise Watson’ın ilgilendiği Mary rolünde yer alıyor.
-
Fragman - Trailer


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder