21 Mayıs 2015 Perşembe

Up in the Air



Up in the Air (2009)
Aklı Havada
Numara: 749
IMDb Puanı: 7,5/10 (249581 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 109 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Drama, Romantik
Yönetmen: Jason Reitman
Oyuncular: George Clooney (Rolü: Ryan Bingham), Vera Farmiga (Rolü: Alex Goran), Anna Kendrick (Rolü: Natalie Keener), Jason Bateman (Rolü: Craig Gregory), Melanie Lynskey (Rolü: Julie Bingham)
-
Movie Summary:
Ryan Bingham is a corporate downsizing expert whose cherished life on the road is threatened just as he is on the cusp of reaching ten million frequent flyer miles and just after he's met the frequent-traveler woman of his dreams.
-
Çeviri
Ryan Bingham olan aziz hayat yolda o onun hayallerinin sık-gezgin kadınla tanıştım oluyor hemen sonra on milyon sık uçan mil ulaşan doruk olduğunu ve tıpkı tehdit kurumsal küçülme uzmanıdır.
-
Film Özeti
Filmde George Clooney’in canlandırdığı Ryan Bingham karakteri neredeyse bütün iş yaşamı şehirden şehire iş seyahatlerinden ibaret olan düşük maaşlı bir şirket elemanıdır. Çalıştığı şirketin seyahat bütçesini küçültmesi üzerine Ryan Bingham kendini hiç beklenmedik bir mücadele içinde bulur. Tam da yıllardır ulaşmaya çalıştığı 5 milyon uçuş mili hedefine ulaşmak üzereyken…Üstelik rüyalarını süsleyen seyahat tutkunu kadınla yeni tanışmışken, çalıştığı şirket tasarruf önlemlerini gerekçe göstererek, bundan sonra daha az seyahat etmesini uygun bulmaktadır.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder