12 Mayıs 2015 Salı

The Possession



The Possession (2012)
Şeytan Tohumu
Numara: 724
IMDb Puanı: 5,9/10 (42492 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 92 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Gerilim, Korku
Yönetmen: Ole Bornedal
Oyuncular: Jeffrey Dean Morgan (Rolü: Clyde), Kyra Sedgwick (Rolü: Stephanie), Natasha Calis (Rolü: Em), Madison Davenport (Rolü: Hannah), Matisyahu (Rolü: Tzadok)
-
Movie Summary:
The basketball coach Clyde and his wife Stephanie divorced a couple of months ago and their teenage daughter Hannah and the girl Emily 'Em' live with their mother and spend the weekends with their father. One day, Clyde stops his car in a yard sale and Em buys an antique carved box and becomes obsessed with it. Em finds the hidden lock and releases an evil spirit that possesses her. Soon Clyde discovers that Em has a problem, but his annoying ex-wife and her boyfriend Brett do not pay attention to him and get a restraining order against Clyde. Clyde seeks out Professor McMannis and when he sees the box, he explains that it is a Dibbuk Box, where a fiend is trapped inside. He also explains that the box should not be open; otherwise the person will be possessed by the spirit. Now Clyde travels to a Jewish community in New York and the rabbi's son Tzadok returns with him expecting to exorcise Em to save the girl.
-
Film Özeti
Antika bir kutu alan genç bir kız, kutunun içerisinde çıkan eski çağlara ait bir ruhun kölesi olur. Ailesi ise kızlarını bu ruhun ellerinden kurtarmak için her yola başvurur. Filmin gerçek bir olaydan temellendiği iddia ediliyor.
-
Özet 2
Basketbol koçu Clyde ve eşi Stephanie birkaç ay önce boşanmış ve onların genç kızı Hannah ve Kız Emily 'Em' anneleriyle birlikte yaşamak ve babaları ile hafta sonlarını geçirmek. Bir gün, Clyde bir avluya satış arabasını durdurur ve Em antika oyma kutu satın alır ve onunla takıntılı hale gelir. Em gizli kilit bulur ve onu sahip bir kötü ruh serbest bırakır. Yakında Clyde Em bir sorun olduğunu keşfeder, ama onun can sıkıcı eski eşi ve sevgilisi Brett ona dikkat ve Clyde karşı bir yasaklama emri alamadım. Clyde Profesör McMannis dışarı istiyor ve o kutuyu gördüğünde, o bir şeytan içinde sıkışıp bir Dibbuk Kutu olduğunu açıklıyor. O da kutusu açık olmamalı açıklıyor; Aksi takdirde kişi ruhu tarafından ele alınacaktır. Şimdi Clyde New York'ta bir Yahudi cemaati gitti ve hahamın oğlu Tzadok ona kızı kurtarmak için Em defetmek için bekliyor ile döner.
-
Fragman - Trailer
-
-



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder