24 Mayıs 2015 Pazar

The Pink Panther Strikes Again


The Pink Panther Strikes Again (1976)
Numara:
759
IMDb Puanı:
7,2/10 (20252 oy)
Kullanıcı Puanı:
-
Ülke:
UK
Süre: 103 dakika
Konuşulan Diller:
İngilizce, Almanca
Tür(ler):
Gerilim, Komedi, Suç
Yönetmen:
Blake Edwards
Oyuncular:
Peter Sellers (Rolü: Chief Inspector Clouseau),
Herbert Lom (Rolü: Dreyfus),
Lesley-Anne Down (Rolü: Olga),
Burt Kwouk (Rolü: Cato Fong),
Leonard Rossiter (Rolü: Quinlan)
-
Movie Summary:
Charles Dreyfus escapes from the mental asylum and tries to kill Chief Inspector Jacques Clouseau. He doesn't succeed at first, so he takes on another strategy, namely to build a Doomsday machine and demand that someone else kills Jacques Clouseau, or Dreyfus will use the machine to wipe out whole cities and even whole countries... With about 22 assassins from all over the globe on his tail, Clouseau decides to find Dreyfus alone and put him back in the mental asylum.
-
Çeviri:
Charles Dreyfus akıl hastanesine kaçar ve Başmüfettiş Jacques Clouseau öldürmeye çalışır. Yaklaşık With ... O ilk başta başarılı olmaz, o yüzden yani Kıyamet makinesi ve başkasının Jacques Clouseau öldürür, ya da Dreyfus bütün şehirleri ve hatta bütün ülkeleri silip makineyi kullanacak talebinin inşa etmek, başka bir strateji alır tüm kuyruğunu dünyanın dört bir yanından gelen 22 suikastçılar, Clouseau tek başına Dreyfus bulmak ve akıl hastanesinde onu geri koymak için karar verir.
-
Film Özeti
Başmüfettiş Jacques Clouseau yüzünden akıl hastanesine kaldırılan Polis Şefi Charles Dreyfus, hastaneden kaçıp Clouseau'yu öldürmek için onu kovalamaya başlıyor. Dreyfus önceleri basit yöntemler denerken sonunda hedeflerini büyütüp dünyayı yoketmeyi bile düşünüyor. Tabi ki Başmüfettiş Clouseau kendi yöntemleriyle olaya el koyuyor.
-
Fragman - Trailer
-
-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder