11 Mayıs 2015 Pazartesi

The Campaign



The Campaign (2012)
Numara: 722
IMDb Puanı: 6,2/10 (97849 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: USA
Süre: 85 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Jay Roach
Oyuncular: Will Ferrell (Rolü: Cam Brady), Zach Galifianakis (Rolü: Marty Huggins), Jason Sudeikis (Rolü: Mitch), Dylan McDermott (Rolü: Tim Wattley), Katherine LaNasa (Rolü: Rose Brady)
-
Movie Summary:
When Cam Brady (D-NC), a four-term Congressman, becomes a liability, the Motch brothers (think Koch brothers) recruit Marty Huggins, the son of a Republican heavy hitter, to run against him and be their vehicle to establish factories in the district that will import cheap Chinese labor. Trouble is, Marty is a lightweight, so his makeover falls to consultant Tim Wattley. The race tightens as Cam constantly shoots himself in the foot, while the prospect of winning also changes Marty and his family's dynamics. Meanwhile, Cam plays dirty, and Marty cottons on to the Moches' grand plan. What options do the rich have to get their way?
-
Film Özeti
Film, 2012 yılı ABD başkanlık seçimleri için çalışan iki başkan adayının mücadelesini konu alan politik komedi türündeki bir yapımdır.
-
Özet 2
Cam Brady (D-NC), dört dönem milletvekili, bir yükümlülük olduğunda, Motch kardeşler fabrika kurmak için kendi araç ona karşı koşmak ve olmaya Marty Huggins, bir Cumhuriyetçi ağır hitter oğlu askere (Koch kardeşler düşünüyorum) ucuz Çin işgücü ithal edecek ilçesinde. Sorun Marty hafif olduğunu, bu yüzden onun makyaj danışmanı Tim Wattley düşer. Kazanma ihtimali de Marty ve ailesinin dinamiklerini değiştiriyor ise Cam sürekli kendini ayağından vuruyor olarak yarış sıkılaştırır. Bu arada, Cam kirli oynar ve Moches 'büyük bir plan üzerine Marty pamuklar. Ne seçenekleri zengin kendi yolunu almak zorunda mı?
-
Fragman - Trailer
-
-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder