6 Mayıs 2015 Çarşamba

À boire



À boire (2004)
Numara: 711
IMDb Puanı:
4,4/10 (186 oy)
Kullanıcı Puanı:
Ülke: France
Süre: 90 dakika
Konuşulan Diller: Fransızca
Tür(ler): Komedi
Yönetmen: Marion Vernoux
Oyuncular: Emmanuelle Béart (Rolü: Inès Larue), Edouard Baer (Rolü: Pierre-Marie Archambault), Marina Foïs (Rolü: Bénédicte), Atmen Kelif (Rolü: Seb Abdal Abbas), Yves Verhoeven (Rolü: Serge-André)
-
Movie Summary:
Three disparate people meet in a bizarre skiing accident: a doctor who had just been left by his wife, a beautiful but direction less woman, and the bumbling Algerian man who caused the accident. They become fond of each other, and of liquor.
-
Film Özeti
29 Aralık günü, 2000 metre yükseklikte bir kayak merkezi. Ines Larue, zengin sevgilisi tarafından terkedilir. Üstelik adam Ines’e, ödemesi gereken kabarık bir otel faturası da bırakmıştır. Aynı sırada, karısı tarafından fazla içki içtiği için terk edilen doktor Pierre-Marie Archambault, sarhoş bir halde yaşamaya çalışmaktadır. Al Abbas’ın dağda kayak yapmaya çalıştığı ilk günü ise kırık bir kolla noktalanır. Bu üç yabancı için kış sezonu kötü başlamıştır. Hayatının ilk kar tatilini yapan Cezayirli Al Abbas’ın neden olduğu kaza sayesinde bu üç insan tanışır ve bol bol içki içip dertleşirler.
-
Özet 2
Sadece eşi güzel fakat yön az kadın ve kazaya sebep bumbling Cezayir adam tarafından kalmıştı doktor: Üç farklı insanlar bir tuhaf kayak kazasında buluşuyor. Birbirlerini düşkün olmak ve likör.
-
Fragman - Trailer
-


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder