8 Mayıs 2015 Cuma

The Expendables



The Expendables (2010)
Cehennem Melekleri
Numara: 714
IMDb Puanı:
6,5/10 (238026 oy)
Kullanıcı Puanı:
star star star star star star star star star star
Ülke: USA
Süre: 103 dakika
Konuşulan Diller: İngilizce, İspanyolca
Tür(ler): Aksiyon, Gerilim, Macera
Yönetmen: Sylvester Stallone
Oyuncular: Sylvester Stallone (Rolü: Barney Ross), Jason Statham (Rolü: Lee Christmas), Jet Li (Rolü: Yin Yang), Dolph Lundgren (Rolü: Gunner Jensen), Eric Roberts (Rolü: James Munroe)
-
Movie Summary:
Barney Ross leads the "Expendables", a band of highly skilled mercenaries including knife enthusiast Lee Christmas, martial arts expert Yin Yang, heavy weapons specialist Hale Caesar, demolitionist Toll Road and loose-cannon sniper Gunner Jensen. When the group is commissioned by the mysterious Mr. Church to assassinate the merciless dictator of a small South American island, Barney and Lee head to the remote locale to scout out their opposition. Once there, they meet with local rebel Sandra and discover the true nature of the conflict engulfing the city. When they escape the island and Sandra stays behind, Ross must choose to either walk away and save his own life - or attempt a suicidal rescue mission that might just save his soul.
-
Film Özeti
The Expandables bir kiralık savaş timidir ve bu sefer ki görevleri Güney Amerika'da bir ülkeye sızarak, bu ülkenin acımasız dikatatörünü devirmektir.. Fakat görev başlar başlamaz The Expandables grubu herşeyin tam olarak göründüğü gibi olmadığını anlar ve kendilerini tehlikeli bir ihanet ağının içerisinde bulurlar. Görevlerinin tamamlanmasının engellenmesi ve masum bir insanın hayatının tehlikeye atılmasından başka The Expandables grubu daha zor bir durum olan grubun dağılma tehlikesiyle karşı karşıyadır..
-
Özet 2
Barney Ross "The Expendables", bıçak meraklısı Lee Christmas, dövüş sanatları uzmanı Yin Yang, ağır silah uzmanı Hale Caesar, demolitionist Toll Road ve gevşek top keskin nişancı Topçu Jensen dahil çok yetenekli paralı bir grup yol açar. Grup, küçük bir Güney Amerika ada acımasız diktatör suikast gizemli Sayın Kilisesi tarafından yaptırılan, uzaktan yerele Barney ve Lee başkanı kendi muhalefetini keşif için. Bir kez orada, yerel isyancı Sandra ile tanışmak ve şehir içine çeken çatışmanın gerçek doğasını keşfetmek. Onlar ada kaçış ve Sandra gerisinde kalıyor zaman, Ross tercih ya walk away ve kendi hayatını kurtarmak gerekir - ya da sadece ruhunu kurtarmak olabilecek bir intihar kurtarma misyonu girişimi.
-
Fragman - Trailer
-
-



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder